Remee kritiserer Sannes arbejde med Vita: 'Jeg tror simpelthen, det er begynderfejl'

Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Remee lægger ikke skjul på, hvad han mener om Sanne Salomonsens præstation som dommer i X Factor.

Der er kun fem deltagere tilbage i X Factor, efter at Remee sendte Sol og Christian hjem fredag aften.

Valget stod mellem Thomas Blachmanns unge gruppe og Sanne Salomonsens deltager Vita, som oplevede store tekniske problemer under sin optræden.

Remee endte med at sende Sol og Christian hjem, fordi han endnu ikke har set, hvad Vita egentlig kan, lød forklaringen. Derfor fik Vita en chance mere.

Men efter programmet lagde han alligevel ikke skjul på, at han slet ikke er imponeret over Sanne Salomonsen. Han mener, at det er hendes skyld, at den unge sangerinde ikke har udviklet sig og vokset i løbet af de første programmer.

- Det er dybt frustrerende, for jeg tror simpelthen, det er begynderfejl. Jeg har prøvet at fortælle Sanne hele vejen igennem, hvad der kommer af ting, som man skal tage stilling til undervejs i det her program, siger Remee til Ritzau.

Vita i farezonen fredag aften. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Han tilføjer, at Vita måske havde befundet sig bedre i en grupe, fordi det er hårdt for en ung pige at stå igennem sådan et pres, der følger med deltagelsen i X Factor. 

Han fortsætter med at lange ud efter Sanne Salomonsen med en kritik af det musikalske fokus. 

-  Jeg synes, de har klistret for meget oven på hende i stedet for at kigge på, hvad hun har inden i sig, som skal ud. Kæmpe produktioner og alt muligt tingeltangel, som ikke har noget med kernen at gøre. Og hun er en kernesanger for mig. Det skal være smukt og indlevende og til stede. Og det skal de fokusere på, siger Remee til Ritzau.

Synes du også, at Sanne Salomonsen har fejlet, når det kommer til Vita? Deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ: Person var ved at drukne: 112-app reddede liv

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip