Remee og Mathilde Gøhler er gået fra hinanden

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Remee Jackman og Mathilde Gøhler, der sammen har to børn, danner ikke længere par.

Producer og sangskriver Remee Jackman og model Mathilde Gøhler er gået fra hinanden.

Læs også

Chokolade-gigant varsler ændringer: Næste år er det slut

Det er blevet bekræftet af Mathilde Gøhler, der i et opslag på det sociale medie Instagram skriver, at de ikke har dannet par i et stykke tid.

Remee og Mathilde bekræftede deres forhold tilbage i september 2014, hvor de delte en række billeder på de sociale medier fra en fælles ferie i den italienske kanalby Venedig.

Efter blot fire måneders forhold blev Mathilde Gøhler gravid med parrets første barn, og i august 2015 blev Kenya født. Det navn har hun fået, da hun blev undfanget i det afrikanske land.

I november 2017 var Remee på knæ for Mathilde, hvilket han gjorde foran omtrent 100 personer i forbindelse med sin egen fødselsdag, som blev holdt på Nimb Brasserie i Tivoli.

Desværre er kærligheden brast, og 47-årige Remee Jackman og 29-årige Mathilde Gøhler, der siden Kenya blev født i 2015, også er blevet forældre til Lelou på otte måneder sammen, er gået hver til sit.

"Som I måske har bemærket, har der ikke været mange traditionelle familiebilleder på min profil på det seneste. Det skyldes, at vi ikke længere er en familie i traditionel forstand," skriver Mathilde Gøhler, og fortsætter:

"Heldigvis findes familie i mange kærlige former, og i et stykke tid har @remeejackman og jeg ikke været et par."

Hun afslører også, at deres beslutning om at gå hver til sit har været den rette beslutning, da det har ført til et stærkere venskab og forældreskab.

Læs også

Videnskaben slår fast: Amber Heard har verdens smukkeste ansigt

"Beslutningen om at gå hver til sit for faktisk at komme tættere på hinanden, har været den rette beslutning for os, og vores forhold har forvandlet sig til det stærkeste venskab og forældreskab. Vi er for evigt hinandens bedste venner og vil for evigt være en stor del af hinandens liv," runder hun af.

Foto: Instagram

 

Dagens Gossip