Videnskaben slår fast: Amber Heard har verdens smukkeste ansigt

Foto: Shutterstock

Videnskaben har afsløret noget, som Johnny Depp fans næppe bliver glade for.

De sidste mange måneder har filmstjernerne Johnny Depp og Amber Heard været på alles læber, fordi en spektakulær og bizar retssag mellem dem har kørt i hele seks uger. 

Depp endte med at vinde retssagen, men nu har Heard fået en lille 'trøstepræmie'.

Læs også

Det sker der, hvis Amber Heard ikke har råd til at betale Johnny Depp

Ifølge Unilad har videnskaben nemlig slået fast, at den omdiskuterede filmstjerne faktisk har 'verdens smukkeste ansigt'. 

Det har Dr. Julian De Silva fra 'Centre for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery' i London forklaret. 

Han har brugt avanceret ansigtsgenkendelsesteknologi og den såkaldte 'Greek Golden Ratio of Beauty af 1618'-vurderingsmetode, som også blot er kendt under navnet 'phi af 1618.'

Denne metode vurderer ud fra en lang række parametre hvor smukt et ansigt er.

De Silva har forklaret: "De gamle grækere opdagede, at metoden findes overalt i naturen og i tusindvis af år har man ment, at den indeholder den hemmelige opskrift på verdens smukkeste ansigter. [...] nu med computerteknologi kan vi beregne, hvordan den bruges på ægte kvinder."

Netop dette har han gjort på Heard, som scorede imponerende 91,85 procent ud af 100. 

Ifølge De Silva gør det hende til indehaveren af verdens smukkeste ansigt, hvis man ser på det som helhed. 

Teknologien har dog vist, at det er tv-personligheden Kim Kardashian, der har verdens smukkeste øjenbryn, skuespilleren Scarlett Johansson, der har de smukkeste øjne, sangeren Rihanna, der har verdens smukkeste ansigtsform, modellen Emily Ratajkowski, der har de smukkeste læber, og modellen Kate Moss, der har den pæneste pande. 

Ved at kombinere Heards næse, Kardashians øjenbryn, Johanssons øjne, Rihannas ansigtsform, Ratajkowskis læber og Moss' pande har De Silva derfor formået virtuelt at skabe verdens smukkeste ansigt, men det er altså Heard, som har det smukkeste ægte ansigt. 

Læs også

Kort efter sejr over Heard: Johnny Depp deler stor nyhed

 

 

 

 

Dagens Gossip