Rihanna smider tøjet for at promovere lingeri-brand

I et forsøg på at tjene endnu flere penge har verdensstjernen introduceret en lingeri-linje, som hun selvfølgelig selv går forrest med i forsøget på at sprede budskabet.

De fleste synes sikkert også, at det nye og afslørende billede af Rihanna på en seng kun iført lækkert lingeri er en fremragende måde at skabe opmærksomhed.

Billedet har også fået små fem millioner likes, så det er noget Rihannas fans nyder. Selvom du ikke har Instagram, skal du bestemt heller ikke snydes for Rihannas afsløringer.

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

Hvis du skulle være interesseret i Rihannas lingeri-linje, så hedder den Savage X Fenty, men som så mange andre billedhungrene mennesker, så er det nok primært billedet, der tiltrækker opmærksomhed. Det samme sket for Rihannas eks, Chris Brown, der i forbindelse med billedet fik sendt en del beskeder. Han var tydeligvis imponeret.

"Jeg ville gerne være den lampe", skrev han i sin første kommentar. Kommentaren har ikke fået Rihanna til tasterne.

Rihanna har tidligere været kritiseret for sin lingeri-linje, der bl.a. handles ved hjælpe af et abonnement, som mange føler sig snydt til at have tegnet. Det gør sig gældende på mærkets Trust Pilot-side, hvor omkring 20% af alle tilbagemeldinger er negative.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip