Så er der gode nyheder til alle fans af serien ‘Venner’

Der er gået 11 år, siden den sidste episode af komedieserien “Venner” blev vist på tv. I al den tid har fans af serien måttet nøjes med at gense de gamle afsnit.

Men nu er der godt nyt til dem, der trænger til et fix med Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross. Der bliver nemlig lavet et specialafsnit på to timer, skriver The Independent

Nyheden blev offentliggjort i dag på Television Critics Associations pressetourné.

Programmet bliver angiveligt sendt i USA den 21. februar. Det forventes, at alle seks skuespillere - Jennifer Aniston, Courtnay Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Scwimmer - vil deltage i special-programmet. Dog siger chefen fra tv-stationen NBC, Robert Greenblatt, at det kan blive svært.

- Jeg håber, at alle seks vil være i det samme lokale på samme tid. Jeg er ikke sikker på, at vi logistisk kan få det til at lykkes, siger han.

I de 11 år, der er gået, siden “Venner” kørte over skærmen sidste gang, har mange fans håbet på en genforening. De fleste af skuespillerne har dog afvist tanken, fordi de ikke mente, det ville være det samme.

- Det sluttede på det rigtige tidspunkt, da folk stadig ville have mere, har Jennifer Aniston eksempelvis udtalt.

Læs også: 13 facts om komedieserien ‘Venner’, der helt sikkert vil få dig til at føle dig gammel

Når det nu alligevel kommer på tale, er det for at ære tv-instruktøren James Burrows.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip