Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Tv- og radioværten Sara Bro har valgt at vise sig helt nøgen frem, for at inspirere andre piger og kvinder. Se billedet længere nede i artiklen.

Det er snart to årtier siden, at man for første gang så tv-værten og journalisten Sara Bro på dansk tv. Tv-værten der har rundet de 45 år har dog altid beholdt sit tøj på, når hun lavede tv, men sagen er en helt anden, når man kigger på hendes Instagram.

Her har hun bestemt ikke været for fin til at lade sig fotografere til nogle lettere afklædte billeder, og forleden stak det helt af, da den skønne tv-vært smed alt tøjet, og lod sig fotografere fuldstændig nøgen.

Instagram og nøgenhed klinger måske ikke helt så godt, men på grund af ganske få sløringer, har billedet fået lov til at blive liggende, og vi kan hurtigt fortælle, at billedet ikke er sløret særlig godt.

Dermed viser Sara Bro altså både sine bryster, samt hendes intime dele længere sydpå. Der er dog en ganske god grund til, at Sara Bro har valgt at smide tøjet på Instagram, og det er for at få opmærksomhed.

Læs også

Nøgne kendisser

Dog ikke fra liderligere mænd, men derimod andre kvinder, som kan lade sig inspirere og styrke af opslaget.

“Jeg poster nogle gange nøgen fotos af mig selv. Sidst gik det op for mig at mange mænd tror at det er fordi jeg gerne vil ha opmærksomhed. True, selvom den opmærksomhed jeg går efter, er fra jer kvinder de skriver at i synes jeg er modig og inspirerer jer til at være det samme, og fra jer kvinder der er yngre end mig som skriver at jeg giver jer et andet syn på kvindekroppen efter man har fået børn,” skriver Sara Bro og fortsætter:

 “Min krop er jo ikke naturlig, jeg har fået 2 kejsersnit & en korrektur, 7 brystoperationer inkl 2 fedttransplantationer, mine bryster er lavet af silikone og jeg har ikke engang haft mine brystvorter i et år, men netop derfor er det med stolthed og uden skam i livet at jeg poster nøgen pics af mig selv, og jeg ville ønske at jeg tidligere i mit liv havde indset at vi allesammen er nøgne inde under tøjet så der er ikke noget at være flov over. Jeg håber at du bliver inspireret,” skriver tv-værten i sit opslag.

Sara Bro nøgen

Se nøgenbilleder af andre kendisser her

 

View this post on Instagram

Dagen efter @copenhagenpride #nofilter

A post shared by sarabro (@sarabro) on

 

Hvad mener du om tv-værtens billede. Er det for meget at poste et opslag på Instagram, hvor man er fuldstændig blottet, eller er det okay, hvis det kan hjælpe andre med at tro på sig selv?

Læs også

Rita Ora i afslørende billede med tændte forlygter

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip