Se billederne: Justin Bieber tatoveret i ansigtet

Skrevet af admin

422 uger siden

|

08/05/2016
Skandalesangeren har fået et lille kors tatoveret under øjet. Det symboliserer hans tro på Jesus.

Dagens topnyheder

Justin Bieber har efterhånden lige så mange tatoveringer, som han har lavet skandaler og knust pigehjerter, og nu har den 22-årige sanger fået tilføjet endnu mere blæk til samlingen.

"Stjernen har fået lavet et kors under sit højre øjne, bekræfter sangerens tatovør, Jonathan "JonBoy" Valena, over for E! News, efter han har delt et billede af værket på Instagram.

Dette billede har Justin Bieber selv lagt på de sociale medier. Foto: Instagram.

- Ja, jeg har lavet en tatovering af et lille kors ved Justins øje, fortæller "JonBoy" til mediet og fortsætter:

- Tatoveringen symboliserer Biebers tro på Jesus og hans rejse for at finde meningen med Gud, forklarer tatovøren videre

"JonBoy" postede lørdag aften et billede af ham, en ven og Bieber, der flasher tatoveringen og tilføjede teksten "tro", og også Bieber selv viser tatoveringen frem på sin officielle Instagram-profil.

Her ses Justin Bieber sammen med en ven og tatovøren bag korset. Foto: Instagram.

I øjeblikket turnerer den canadiske sanger Nordamerika rundt, og det var under et besøg i New York, at han fik tatoveringen.

Foruden det nye kors under øjet har han også et kors tatoveret på brystet, englevinger i nakken, navnet Yeshua, som betyder Jesus på hebraisk, tatoveret på ribbenene og et billede af Jesus på læggen.

Se tatovørens billede af Justin Bieber her:

F A I T H #hillsongnyc #justinbieber #jonboytattoo