Se den bedårende video: Christiane Schaumburg-Müller deler sjældent glimt af sin søn

Christiane Schaumburg-Müller har delt en sød video fra en skovtur med L.O.C. og Constantin.

Christiane Schaumburg-Müller har delt et sjældent glimt af sin 1-årige søn Constantin.

Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müllers lille søn Constantin kom til verden 25. september 2016, men hvis fans havde håbet på at se masser til kendisparrets dreng på sociale medier, så blev de slemt skuffede.

De stolte forældre har nemlig været tilbageholdende med at dele billeder af deres guldklump. 

Da 35-årige Christiane Schaumburg-Müller delte det første billede af sin søn efter fødslen, forklarede hun årsagen til den sparsomme deling af kære babybilleder:

Læs også

Vild forvandling: Christiane Schaumburg-Müller med og uden sminke

- Efter en 'lille' hjemmelig diskussion om 'retten til selv at vælge, når det engang bliver aktuelt', har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis (nemlig et billede af guldklumpen der betyder alt). For selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årti's tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang imellem ikke kan lade være at vise sin smukke søn frem til hele verden, skrev Christiane til det første offentlige billede af lille Constantin på Instagram.

Og nu er tiden kommet til et af de sjældne glimt. 

Christiane Schaumburg-Müller har netop delt en optagelse af Constantin, der nu er blevet så stor, at han kan gå og råbe 'hva' såååå' som sin far. Se den søde video herunder.

View this post on Instagram

Hva så !!! 🤘🏼☄️ (Sound on)

A post shared by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

 

I det fine klip er den lille familie på skovtur, og man kan høre både Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor i baggrunden, der ikke kan lade være med at grine.

Sidst Christiane Schaumburg-Müller delte billeder af sønnen på Instagram, hvor den kendte tv-vært og iværksætter har over 374.000 følgere, var da Constantin fyldte et år tilbage i september 2017.

Her fik hendes mange følgere dog kun et glimt af balloner, gaver og kagebord - ikke fødselsdagsbarnet selv.

Da Christiane Schaumburg-Müller offentliggjorde, at hun var gravid, var det med følgende ord på sociale medier:

- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev hun på Instagram under et billede af en sparkedragt.

Og to uger efter fødslen kom det første glimt af kendisparrets kærlighedsbarn.

Den søde video af Constantin på skovtur med sine stolte forældre blev delt af Christiane Schaumburg-Müller i går aftes og er i skrivende stund vist 140.000 gange. 

Modige Christiane deler vilde før- og efterbilleder: Nu hyldes hun for at vise sit sande ansigt

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip