Se video: Philip May opereret i hovedet

Foto: discovery+

En tragisk ulykke er skyld i et stykke metal, der har siddet i baghovedet på realitystjernen Philip May siden 2010.

Mange seere kender Philip May fra realityprogrammet Paradise Hotel, hvor han er den evige glade og festlige fyr med gang i.

Men Philip May har en dyster fortid med ar på sjælen.

Læs også

Raser mod Sofie Linde

Han har været udsendt i Afghanistan, og i sin tid i militæret mistede Philip May sammenlagt 5 venner i både Danmark og Afghanistan.

Den 11. juni 2010 eksploderede et morterrør på det militære øvelsesterræn i Oksbøl ved Varde. To af Philips soldaterkammerater døde ved den tragiske ulykke, som Philip var 10 meter fra. Et metalstykke har siden da siddet i baghovedet på Philip May. Men nu er det blevet fjernet.

Det er dokumenteret i det seneste afsnit af tv-serien Philip May og Simone på discovery+

Du kan se en video fra operationen herunder:

Svært valg

Det har ikke været et let valg for realitystjernen at få fjernet det lille stykke metal.

“Det er noget, jeg kan leve med. Jeg har kammerater, der er døde. Så er det mindste, jeg kan gøre at have en metalsplint i baghovedet. Det er den tanke, der hele tiden kører gennem mit hovedet,” forklarer Philip May og uddyber, at han får dårlig samvittighed over, at han prøver at glemme dem. Derfor er det vigtigt for ham at bevare mindet på en ordentlig måde.

“Jeg kunne godt tænke mig at have det tæt på mig stadigvæk,” forklarer han til kæresten Simone, der hun spørger, hvad der skal ske med metalsplinten efter operationen - en operation der gik godt.

Det forsikrer Philip May i et opslag på Instagram. Det kan du se herunder:

 

Læs også

Rasmus Bjerg melder ud: Derfor er jeg ikke med

 

 

 

 

Dagens Gossip