Silas Holst afslører: Jeg skifter karriere

Danser og skuespiller Silas Holst har gennem flere sæsoner af "Vild med Dans" charmet sig ind i danskernes hjerter med sine vuggende hofter og smarte dansetrin.

Men nu er den 33-årige danser klar til at prøve kræfter med en helt ny branche. Det afslører han på det sociale medie Instagram.

- Så kan det afsløres. Om cirka en måned åbner jeg sammen med tre dygtige mennesker denne burgerbar, skriver Silas Holst, der også har delt et billede af, hvordan den nye burgerbar skal se ud.

Burgerbaren får navnet Greenburger på grund af sine plantebaserede råvarer, og med en central placering i København satser dansestjernen på, at burger-eventyret bliver en succes.

- Glæder mig til at delagtiggøre jer alle yderligere i den næste måned og forhåbentlig se jer allesammen til den officielle åbning, skriver Silas Holst til sine fans på Instagram.

Silas Holst har længe lagt op til, at hans karriere ville tage en ny drejning. Han fortsætter dog karrieren som danser og musicalstjerne ved siden af burger-satsningen.

Til foråret får han premiere i rollen som Tony Manero i musicalen "Saturday Night Fever". Samtidig er han i fuld gang med forberedelserne til opsætningen af musicalen "Anything Goes" på Det Ny Teater.

Se hele Silas Holsts Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/BKBs9nhghwS/?taken-by=silasholst

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip