Skuespiller tog falsk kokain og blev indlagt

Livet som Hollywood-stjerne kan virke glamourøst, men nogle gange kan det være alt andet end det. Det kan skuespilleren Jonah Hill nikke genkendende til.

Han endte nemlig på hospitalet efter at have sniffet falsk kokain under optagelserne til den Oscar-nominerede film "The Wolf of Wall Street" fra 2013. Det fortæller han i talkshowet Any Given Wednesday.

- Jeg tog så meget falsk kokain under optagelserne, at jeg endte med at få akut bronkitis og var indlagt i tre uger, fortæller skuespilleren og forklarer, at det falske kokain var lavet af vitaminpulver.

Akut bronkitis er en betændelsestilstand, der ofte opstår på grund af en irritation, som i dette tilfælde kom fra de store mængder vitaminpulver, som skuespilleren inhalerede.

- Det er lige meget, hvilket stof du suger ned i lungerne, for i så store mængder bliver du syg uanset hvad. Vi tog jo falsk kokain uafbrudt i godt syv måneder, siger Jonah Hill med et smil på læben.

I filmen "The Wolf of Wall Street" spillede Jonah Hill rollen som Donnie Azoff, der var Leonardo DiCaprios partner i filmen.

Du kan se klippet fra interviewet, hvor Jonah Hill fortæller om at tage falsk kokain lige her: https://www.youtube.com/watch?v=-L5ll4-IgPw

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip