Søren Sko om stor sorg: Nåede ikke at sige farvel

Foto: Viaplay/Anthon Unger.

Man skal huske at få talt om tingene, lyder det fra musikeren som på kort tid mistede det meste af sin familie.

I Viaplay-programmet ”Syng min Sang” skiftes fire musikere til at besøge hinandens hjem og fortolke hinandens største hits.

Læs også

Her lukker McDonald's: Efter 39 år er det slut

I denne uge er det Wafande, Søren Sko, Fallulah og Lucy Love, der stimler sammen og fortolker hinandens musik, og i tirdagens program er det musikeren Søren Sko, der er hovedpersonen. 

Wafande, Fallulah og Lucy Love skal fortolke Søren Skos største hits, og så skal de lære ham bedre at kende. Blandt andet fortæller Søren Sko om at have døden helt inde på livet.

I denne uge er det Wafande, Lucy Love, Søren Sko og Fallulah, der fortolker hinandens musik. Foto: Viaplay/Anthon Unger.

“På meget kort tid mistede jeg stort set hele min familie som døde af kræft. Først døde min søster. Hun blev ikke ret gammel. 41 år. Kort tid efter blev min mor syg, så døde hun af den samme kræftsygdom. For at det ikke skal være løgn, så fik min far det lige bagefter og døde kort tid efter,” fortæller musikeren ærligt om den tragiske fortid. 

Fik ikke sagt farvel

I programmet bliver sangen 'Dolphin Girl' fortolket af sangerinden Fallulah. Det er en sang, som handler om Søren Skos niece Mathilde. En almindelig graviditet endte i 1990 forfærdeligt for musikerens søster. Kort før termin fik hun at vide, at der var ikke noget liv inde i maven, skriver TV 2.

De mange dødsfald har lært Søren Sko, at det er vigtigt at sætte pris på de personer, der er i ens liv.

“Jeg har lært, at man skal nyde de mennesker, man har omkring sig. Man skal tale med dem og man skal huske at få sagt det, man har lyst til at sige,” fortæller han og tilføjer, at det fik han ikke selv gjort.

“Det nåede jeg ikke med min mor. Jeg nåede ikke rigtigt at få sagt ordentligt farvel og pludselig var hun væk. Ved min søster nåede jeg det slet ikke. Hun døde pludselig, vi havde ikke set det komme. Med min far var vi meget obs på at få sluttet ringen ordenligt af,” forklarer Søren Sko.

Læs også

Dansk musiker fortæller ærligt: “Jeg kan ikke få børn på naturlig vis”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip