Stolt Amalie Szigethy viser den frem

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix.

For blot ganske få år siden virkede det helt utænkeligt, at Amalie Szigethy skulle få lavet en tatovering. Det skete dog for første gang i 2017, og nu har hun igen været under nålen.

Første gang Amalie Szigethy lod sig tatovere, var i 2017, hvor hun fik tatoveret sin førstefødte datters navn. Derfor vil hun altid blive mindet om sin datter Josephine, når hun kigger på sit håndled, da det står med permanent blæk.

Læs også

Lasse Rimmer og konen træffer 'svær, men nødvendig' beslutning

Nu har hun besluttet sig for at få lavet endnu en tatovering. Igen er der fundet plads på underarmen. Ligesom hendes første tatovering, har den anden tatovering også stor betydning for Amalie. 

Josephine har nemlig fået en lillesøster, og hun skal naturligvis også have en plads på mors underarm. Amalie Szigethy har nemlig besluttet sig for at få lavet en tatovering med navnet Hannah lige hen over den første tatovering. 

"Jeg fik den, og den var perfekt," skriver realitystjernen i teksten til de billeder, hun har delt på Instagram, hvor hun stolt viser sin nye tatovering frem til hendes mere end 250.000 følgere. 

Ønsker man at få lavet en tatovering i København, er der rig mulighed for dette. Du kan nemlig vælge og vrage mellem et stort antal tatovører og tattoosaloner i og nær København. 

Amalie Szigethy besluttede sig for at få lavet sin nye tatovering hos The Old Barber Shop. Hvis du synes at have hørt dette navn før, kan det være fordi du har set tv-programmet Tattoo Salonen, hvor man følger Jonas og Morten fra netop The Old Barber Shop. 

Da Amalie Szigethy fik lavet sin første tatovering, der altså var en tatovering af hendes første datters navn, i 2017, skrev hun et indlæg på sin blog om den store beslutning.

Læs også

Molly Egelind afslører babynyheder

Her skrev hun ikke blot om, at det var en stor beslutning at få lavet en tatovering, da det er permanent. Hun skrev også om, at det er livsændrende at blive mor, og at ens børn får én til at gøre mange nye ting.