Torben droppet af thai-kæreste: Anders’ kærestes 17-årige datter tilbyder sig

For en gangs skyld er der sket noget forskelligt i de to enæggede tv-tvillingers liv. Anders skal ringforloves med sin thai-kæreste, mens Torben er blevet forladt af sin thai-kæreste.

Det kunne tv-seerne erfare i går aftes, da TV2’s reportageprogram om de to 45-årige tvillinger fra Holstebro løb over skærmen.

Torben og Anders har ellers været kærester med Don og Mam i seks år, men det er altså kun forholdet mellem Anders og Don, der stadig blomstrer.

Læs ogsåTv-tvillingerne går fra hinanden: Vi skal ikke bo sammen

Anders har ikke kunnet få fat i Mam i i en længere periode, og under en lang ferie for nylig til Thailand lykkedes det ham slet ikke at mødes med hende.

- Jeg ringede til Mam og skrev, da vi var dernede, men jeg hørte ikke noget. Det sidste jeg har hørt fra hende, var en sms med ønsket om god jul og godt nytår. Ellers hører jeg ikke fra hende. Jeg skal have fundet en anden kæreste. Det optimale ville være at få det gjort forbi over en kop kaffe, men det er ikke sikkert hun vil det, siger Torben i programmet ifølge Her og Nu.

Læs også: Afsløring: Dette er faren til Amalies barn

Udsigten til at skulle på damejagt er ikke noget, der skræmmer den 45-årige fabriksarbejder fra Holstebro. Han har stor appetit på datinglivet, som allerede har vist sig at være givende.

- Jeg behøver ikke bekymre mig, for Don er på sagen med at finde en ny kæreste til mig. Allerede samme aften vi talte om det, så stod der to 17-årige piger og ringede på min dør. Den ene var dog Dons datter, og det var jo helt skidt. Og så synes jeg, at 17 år er lige ungt nok. Hvis jeg var 10 år yngre, men ikke nu, siger Torben ifølge Her og Nu.

Det er tvillingernes plan at flytte til Thailand om fem år, når de bliver 50 år. Og indtil for ganske nylig skulle de leve i hver deres hus med kæresterne, som ikke ville lade tvillingerne bo sammen, som de ellers har gjort hele deres liv.
 

 

Dagens Gossip