TV3-vært fik frygtelige besked på Instagram

Foto: Instagram.

Under tv-programmet ‘Love Island’ blev Olivia Salo smaskforelsket under tv-programmet ‘Love Island’. Hun var overbevist om, at hun havde mødt sit livs kærlighed.

Læs også

Elvira Pitzner tropper op i frækt lingerie: ‘Jeg er aldrig blevet flækket sådan før’

Joakim Meskali og Olivia Salo blev et par, de flyttede sammen.

Men så gik det galt. 

De mange følgere på Instagram fik at vide, at parret havde forskellige ønsker for fremtiden. Derfor gik de hver til sit. På sin blog uddybede Oliva Salo, at det skyldtes “uoverenstemmelser om tillid”.

“Joakim og jeg har valgt ikke at være et par mere og flytter derfor også var hinanden. Beslutningen er baseret på uoverenstemmelser om tillid og derfor har jeg også valgt at sætte bremserne i, da jeg ikke kan fungere i et forhold hvor der er brud på tillid.”

"Jeg er enormt skuffet og ked af det over at min tillid er blevet misbrugt. Jeg har heldigvis den bedste støtte fra mine venner og familie til at hjælpe mig med at bygge mig selv op igen," skrev hun tilbage i 2019 på sin blog.

I dag forklarer TV 3-værten, at den manglende tillid var på grund af utroskab.

Midt i optagelserne

Det var midt i optagelserne til 'Til middag hos' hjemme hos Anni Fønsby, at Oliva Salo blev gjort opmærksom på utroskaben. En besked ramte ind i indbakken på Instagram fra en ukendt kvinde, som fortalte om utroskaben.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

“Det var enormt uhensigtsmæssigt. Enormt dårlig timing,” fortæller tv-vært to år efter bruddet.

Læs også

Line Hoffmeyer er “brændt helt af”: Raser mod Mai Manniche

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip