Vildt rygte: Dronningen har fundet en kæreste

Foto: Scanpix

Det startede med helt løse rygter i ugebladet Her&Nu. Siden byggede Ditte Okman på med et opslag på Facebook-siden til programmet "Det, vi snakker om." Nu er rygterne sluppet fri og mange spekulerer i om Dronningen har fundet Prins Henriks afløser.

Artiklen i ugebladet Her&Nu skriver om Dronningen i selskab med den svenske greve Gustaf Trolle-Bonde. Selvom artiklen insinuerer kæresteforholdet, så er der umiddelbart ikke andet, der antyder et romatisk forhold mellem de to royale personer, end at de har delt hotel og besøger seværdigheder i London sammen.

Det populære program "Det, vi taler om," der bestyres af Ditte Okman, tager dog insinueringerne til et nyt niveau og hentyder kæresteforholdet på Facebook-siden.   

Herefter har spekulationerne taget til. Er Grev Gustaf Trolle-Bonde virkelig en mulig ny kæreste til Dronning Margrethe?

Det hele baseres på den rejse, som Dronningen var på op til jul. Her var hun i London, og ifølge Her&Nu flere gange i selskab med Gustaf Trolle-Bonde.

Det behøver dog ikke at betyde et romantisk forhold, da greven er kendt af det danske kongehus. I mange år var fast inventar på gæstelisten, når Dronningen og Prins Henrik holdt fester.

Bl.a. blev parret set, da de sammen forlod et hotel i Chelsea-kvarteret. Herefter kørte de sammen i Dronningens bil til The National Gallery på Trafalgar Square. 

Greven kommer fra en slægt, der har tætte forbindelser til det danske og det svenske kongehus. Kong Carl Gustaf og Dronning Silvia gæstede i 1978 Gustaf Trolle-Bondes bryllup med Annette von Arnold. Gustaf og Annette fik sammen sønnen Carl, der i dag er 37 år. De blev skilt i 1983. 

Blandt Gustaf Trolle-Bondes forfædre er søhelten, admiral Herluf Trolle, samt andre berømtheder. . 

Kommentarfeltet til Facebook-opslaget viser, at danskerne ønsker Dronning Margrethe alt det bedste, hvis forholdet til greven skulle vise sig at være af romantisk karakter.

Læs også

Dronning Margrethe er en Shih Tzu: Hvilken slags hund er du?

 

 

Dagens Gossip