Få en gratis høretest i dit eget hjem

Få en gratis hørtest i dit eget hjem

Du har muligheden for at få en gratis høretest i dit eget hjem. Døjer du med høretab, så få en gratis høreprøve og bestil tid i dag.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Oplever du høretab i den ene eller anden grad, så bør du overveje at få lavet en høretest. Med en professionel høretest kan du hurtigt finde ud af, om der er noget galt med din hørelse, og hvad du evt. kan gøre for at få din hørelse tilbage igen.

Det er rent faktisk muligt at få lavet en høreprøve eller en såkaldt høretest helt gratis, og som noget nyt kan du få det gjort det i dit eget hjem helt uden omkostninger.

Høretest hjemme hos dig selv

Der kan være mange grunde til, at man ikke kan komme ud af døren til en høretest. Det kan være problemer med transporten, det kan være grundet sygdom eller andet. Derfor er det nemt og bekvemt at få taget en høretest hjemme i sit eget hjem.

Muligheden for dette får du via virksomheden Hørebil, der kører hjem til dig kvit og frit og laver en gennemgående professionelt høretest af din hørelse. Der vil blive gået helt i dybden, så når testen er færdig, vil du med det samme vide, om du kan gøre noget for a forbedre din hørelse.

Få en gratis høretest i dit eget hjem her

Du kan have problemer med hørelsen, hvis du:

  • Ofte synes at folk mumler

  • Er nødt til at skrue op for tv’et, selvom andre synes det er højt nok

  • Har svært ved at høre folk til selskaber

  • Oplever at andre fortæller dig, at du ikke hører så godt

Online høretest

Hvis du ikke er interesseret i en gratis høretest i dit eget hjem, så kan du overveje en online høretest i stedet. Dette kan du gøre fra din computer. din smartphone eller din tablet.

Du skal du dog være opmærksom på, at en online høretest langt fra er præcis nok til at kunne identificere alle høreproblemer, så hvis du føler, at du døjer med et høretab, så bør du søge professionel hjælp.

Du kan enten besøge en høreklinik, hvor du typisk skal betale for at få lavet en test, eller også kan du som tidligere nævnt få besøg af Hørebilen, som giver dig en grundig og professionelt høretest i dit hjem, uden at det koster dig en krone.

Du kan bestile tid lige her

Høretest i dit eget hjem - Sådan bestiller du en tid

Hørebil er et rullende hørecenter og de dækker hele Danmark. Du kan dermed få en gratis høretest, uanset hvor i landet du bor.

Er du i en situation, hvor du gerne vil bestille tid til en gratis høretest, så skal du blot klikke ind på dette link og bestille din tid. Hørebil har blot brug for dit navn og adresse samt hvilken dato og tidspunkt, der passer dig bedst.

Du kan klikke her for at bestille tid til en gratis høretest i dit hjem

Høretab kan øge sandsynligheden for demens

Det engelske tidsskrift The Lancet viser, at høretab udgør den største modificerbare risikofaktor for udvikling af demens.

Et større høretab kan faktisk tredoble risikoen for at udvikle demens, og derfor er det meget vigtigt at få gjort noget ved det, hvis man lider af høretab.

Årsagen til dette skyldes, at høretab fører til en nedsat mental stimulering, social isolation og i sidste ende kognitiv tilbagegang.

Høreapparater har vist sig at beskytte mod blandt andet kognitiv tilbagegange ved at holde hjernen aktivt engageret i hverdagen.

Du kan aldrig være garanteret at gå fri fra demens, men hvis du er bekymret for, om du oplever høretab, så overvej om du ikke bør være på den sikre side og få testet din hørelse.

En gratis høreprøve i dit eget hjem, kan måske lige præcis være det, der hjælper dig i sidste ende.

Altid garanti på 4 år og gratis batterier

Når din høretest er færdig og resultatet står klart, vil du blive rådført af de dygtige eksperter hos Hørebil. Hvis det viser sig, at du skal have et høreapparat, så hjælper de dig naturligvis med at vælge et, der passer til dit behov.

Du kan regne med, at der altid er 4 års garanti på et høreapparat, du har købt gennem Hørebil.dk. Derfor skal du aldrig bekymre dig. Heller ikke hvis du har brug for reparation eller service, for Hørebil står altid klar til at hjælpe dig.

Sidst men ikke mindst, så kan du uden omkostning bestille gratis batterier hos Hørebil. Du klikker bare på Bestil Batteriet, og så vil du få splinternye batterier leveret helt gratis.

Bestil tid til en gratis høreprøve her

 

Dagens Gossip