11-årige Viktor indlagt med hjernerystelse efter livsfarlig spøg: Snor var spændt ud ved skole

Nils Würtzenfeld

354 uger siden

|

27/09/2017
Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 11-årig dreng fra Aars måtte i sidste uge en tur på hospitalet, efter en snor var blevet spændt ud ved hans skole. Også en anden dreng er kommet til skade, og nu frygtes det, at der er tale om en livsfarlig spøg.

Dagens topnyheder

Det var noget af et chok, der fredag i sidste uge ventede nordjyske Lilli-Ann Balderen, da hun pludselig fik beskeden om, at hendes 11-årige søn, Viktor Balderen, var kommet alvorligt til skade tæt på sin skole.

Her havde ukendte personer nemlig spændt en snor ud mellem et hegn og målet på den multibane, der befinder sig øst for Aars Skole. Det skriver Nordjyske.

Lilli-Ann Balderen har efterfølgende skrevet om ulykken i et Facebook-opslag, hvori hun fortæller, at sønnen ikke fik taget fra, da han kom løbende ind i snoren og blev slynget bagover.

Derfor faldt drengen ned på hovedet.

Efter ulykken blev Viktor først fragtet til Skadestue i Farsø, hvorefter han blev kørt med ambulance til Aalborg Sygehus, hvor han fik foretaget en CT-scanning.

- Det var et stort chok, Viktor slog sig hårdt, og havde det rigtig dårligt. Heldigvis, kan man måske sige, så var det ’kun’ en hjernerystelse. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis Viktor med fuld fart var røget direkte ind i snoren, og den havde ramt ham på halsen, fortæller Lilli-Ann Balderen, til Nordjyske.

Efterfølgende har drengen døjet med kvalme, hovedpine og manglende hørelse på det ene øre, ligesom adskillige blå mærker og hudafskrabninger af sat sit præg på drengen.

Efter ulykken er det dog kommet frem, at Viktor ikke er den eneste dreng, der er kommet til skade som følge af en skjult snor.

Også en anden dreng er kommet til skade på multibanen ved at cykle ind i en snor, der ligeledes var spændt ud, og det har fået folk i byen til at stille det samme spørgsmål:

Er de ophængte snore blot en ubetænksomhed, eller skyldes de en bevidst handling, der ligger til grunde for en både ondskabsfuld - og i værste fald – livsfarlig spøg?

Spørgsmålet har også ført til, at begge episoder er blevet anmeldt til politiet. Det fortæller Jesper Olesen, politiassistent ved Nordjyllands Politi, lokalpolitiet i Himmerland, til Nordjyske.

Han oplyser samtidig, at politiet undersøger sagerne, som man betegner som ’personfarlige’.

Indtil det modsatte er bevist, så vælger skoleleder Søren Toft Mølgaard fra Aars Skole dog at tro, at der blot er tale om ubetænksomhed.

- Det ser ud som om, snorene er spændt op, fordi der er børn eller unge, som har spillet fodbold på multibanen. Her kan det være lidt besværligt at komme ud for at hente bolden, hvis man skyder ved siden af målet, på grund af de store bander. Hvis man binder målet op og sætter en snor i den ene side af målet og ud på hegnet bagved, så er målsiden løs, og man kan smutte den vej ud. Jeg håber, det er det, som er tilfældet, siger han til Nordjyske.

Læs også: 8-årige William styrtede på cykeltur med klassen: 'Gid de kunne se mig nu, mor'