32-årig mand udsat for drabsforsøg: Blev forlovet med gerningsmanden bagefter

En 64-årig mand stod i gæld til langt op over ørene, og så pludselig ingen anden udvej, end at forsøge at tage livet af sin partner. Drabsforsøget har dog på besynderlig vis, gjort deres forhold stærkere, og nu er de forlovet.

Det siges at kærlighed gør blind, og det har måske været tilfældet i denne historie, hvor en mand er blevet dømt til at skulle seks år i fængsel for drabsforsøg på sin kæreste.

Det var den 64-årige elektriker Kim Lasse Marchwitz fra Avnbøl, der forsøgte at slå sin 32-årig partner ihjel. Tidligt om morgenen den 24. oktober fandt Kim Lasse Marchwitz en kagerullen frem fra køkkenskuffen, og derefter gik han ind til sin sovende partner, og slog ham flere gange i hovedet.

Læs også

Datter forærede far populær test: Fandt ud af, at hun ikke var hans datter

Efter de gentagne slag med kagerullen valgte den 64-årige elektriker at tage kvælertag på sin partner. Alt sammen var med formål at slå partneren ihjel, har han fortalt i retten.

Led af ludomani og ville tage livet af dem begge

JV.dk skriver, at den 64-årige mand i Vestre Landsret erklærede sin skyld, og han fortalte ligeledes, hvad der lå bag beslutningen om at ville slå sin 32 år yngre partner ihjel.

Det skyldes, at han lider af ludomani, og har taget lån for flere hundrede tusinde kroner i sin partners navn, som han har brugt på at spille lotto.

Derfor så han pludselig ingen anden udvej, end først at tage sin partners liv, og derefter ville han tage sit eget. Fortalte han i retten.

De fleste kunne nok forestille sig, at de ville forlade deres partner, hvis de blev forsøgt dræbt. Men det var langt fra tilfældet mellem 64-årige Kim og hans 32-årige partner.

Allerede dagen efter overfaldet valgte Kims partner at erklære sin dybeste kærlighed til ham, og mens Kim sad varetægtsfængslet, valgte de to at blive ringforlovet.

Kim og hans partner har været sammen i 14 år. Ifølge JV.dk fortalte Kim i retten, at de mærkeligt nok havde fået et stærkere forhold efter drabsforsøget.

Læs også

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip