9-årig pige blev slået og sparket i skolegården - på grund af sit fastelavnskostume

Mina Berg blev drillet og slået i skolegården på grund af sit kostume.

En skoleelev fra København blev slået og sparket i skolegården af andre elever, fordi de ikke kunne lide hendes fastelavnskostume.

Fastelavn var en ualmindeligt dårlig oplevelse for 9-årige Mina Berg fra Amager, der blev angrebet og hånet for sit valg af udklædning, da hun kom i skole 9. februar.

Alle eleverne mødte op på Lergravsparkens Skole på Amager med fastelavnskostumer på, og Mina Berg valgte at iføre sig en stor kvindelig nøgendragt med runde former.

Hun syntes, det var sjovt og forestillede sig, at det ville give hendes kammerater et smil på læben. Måske ville hun endda få nye venner.

Men nøgendragten forårsagede den stik modsatte reaktion på skolen, og det endte med at blive den værste fastelavn nogensinde, fortæller mor og datter til TV 2.

Læs også

Sofie Linde afslører: Så meget har jeg taget på under graviditeten

- I frikvarteret gik jeg rundt med nogle veninder i skolegården, og så var det, at der kom nogle drenge og bare begyndte at slå. De begyndte også at grine og sagde: 'Ad, hvor ulækkert med de grimme bryster', og så begyndte de at sparke mig og slå.

Drengene, der angreb Mina Berg, var ældre end hende, og de var fælles om at hive i kostumets bryster, slå, sparke og sige ondskabsfulde ting. Ingen forsøgte at stoppe det.

Mina Berg tilføjer, at at hun græd lidt for sig selv bagefter, fordi hun blev ked af det over hændelsen. 

Skolelederen på Lergravsparkens Skole er ked af at høre om episoden, som han først blev underrettet om mandag. Han fortæller til Go’ aften Danmark, at det ikke er et generelt problem på skolen, og at han vil reagere omgående, når han hører om lignende tilfælde.

På trods af den stærkt ubehagelige oplevelse vil 9-årige Mina Berg iklæde sig det samme kostume næste år for at give det 'en chance til'. 

71-årig østjysk kvinde hørte to brag ved hoveddøren - så skete det uhyggelige

 

Dagens Gossip