Aalborg Uni: Lærer gav 12 til alle elever - Nu er han fyret

Eleverne i Erick Gonzalo Palomares Rodriguez lektioner har i den grad været glade for deres lærer, da han valgte at give dem alle sammen 12 til eksamen. Desværre for læreren var det lig med en fyreseddel.

De fleste unge mennesker der går til eksamen i øjeblikket, har helt sikkert drømt om en lærer, der ville give dem 12, uanset hvordan det gik dem. Hvis det er tilfældet, så skulle de have gået på Aalborg Universitet, for her valgte lærer Erick Gonzalo Palomares Rodriguez at give samtlige elever karakteren 12, uanset hvordan de havde klaret den.

Desværre for læreren i faget Transkulturelle Processer, var det ikke noget som ledelsen var tilfredse med, og de valgte derfor at fyre læreren, da han ikke gav hver eksamensopgave en individuel bedømmelse.

Læs også

Video: Far griner af abes lille penis.. Så fik han som fortjent

Det skrev Aalborg Universitets dekan i en mail til underviseren.

“Ledelsen finder, at det ikke er tilfældigt, at du gav samtlige studerende samme karakter, men at det derimod var en bevidst handling fra din side, hvilket betyder, at du ikke gav hver eksamensopgave en individuel bedømmelse. Min beslutning er desuden baseret på det forhold, at ledelsen tidligere er gjort opmærksom på, at du har sagt, at du ville give samtlige studerende karakteren 12,” lyder det i mailen ifølge uniavisen.dk

Erick Rodriguez besvarede mailen den efterfølgende dag, hvor han blandt andet skrev, at han helst ikke vil tro på, at dekanen mener, at de studerende på Aalborg Universitet ikke skulle være kvikke nok til alle at få et 12-tal. Han mente desuden ikke, at der var noget forkert i at give karakteren 12 til eleverne, når de havde fortjent det.

Eleverne vidste det på forhånd

For eleverne kom det ikke som den store overraskelse, at deres eksamensopgave ville blive kvitteret med et 12-tal. Allerede to måneder forinden, havde deres lærer nemlig fortalt dem, at de alle sammen ville få 12.

Det gjorde han fordi, at han ikke ville have de unge studerende til at tænke på et tal, og blot tænke på at lære i stedet for.

“Jeg sagde til de studerende; lad være at bekymre jer om karakteren. I får 12. I er her for at lære, og I bliver betalt for det med offentlige midler. Jeg vil have, at I tænker på at lære. Hold op med at tænke på tal. Lad os have to timer en gang om ugen, hvor vi tænker og lærer,” lyder det fra den fyrede lærer til Uniavisen.

De studerende der alle kunne glæde sig over et 12-tal, må desværre hive armene ned igen, for deres eksamensopgave vil få en ny bedømmelse.

Læs også

Paludans egen lillebror med kraftig advarsel: Lad nu være med at stemme på ham!

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip