Ad: Dansk virksomhed sælger lommetørklæder med andres snot på

Foto: Shutterstock.com

Hvad siger du til, at du selv kan bestemme, hvornår du skal have din næste influenza? Det bliver muligt med et lommetørklæde fra den danske virksomhed, Vaev.

Vi er kommet ind i den periode på året, hvor der er flest mennesker der snøfter. Vejret får snottet hos mange mennesker til at løbe ud i en lind strøm, og derfor har mange af os altid en trofast ven i lommen i form af et lommetørklæde.

De fleste foretrækker dog, at deres lommetørklæder er rene, og at de ikke har været brugt før. Sådan mener en dansk virksomhed dog ikke nødvendigvis, at det bør gå til, og de sælger derfor dyre eksklusive lommetørklæder, der allerede indeholder andre menneskers nys.

Ideen består i, at hvis du indhalere en anden persons snottede lommetørklæde, så vil du blive syg på dine vilkår eller opbygge dit immunforsvar mod de bakterier. Virksomhedens motto er også:

”Vi mener, at når influenzasæsonen kommer, så bør du kunne blive syg på dine egne vilkår.

Vi har en række folk, der bliver syge på skift for vores produktion

Virksomheden hedder Vaev, og manden bag er Oliver Neissen. Han er blevet interviewet af det engelske medie The Sun, hvor han har fortalt om produktet, som en blogger for nyligt kaldte for ulækkert, efter at hun havde modtaget det.

”Produktet er et helt almindeligt lommetørklæde, som du kan finde i enhver butik. Lommetørklædet er så behandlet med vores hydrolag, som er et menneskes nys,” fortæller Oliver Neissen til The Sun.

For at Oliver og resten af Vaev-virksomheden kan få sendt lommetørklæder af sted, kræver det, at de har syge folk, der kan benytte sig af dem først. Derfor har de en rotation af folk, der bliver syge for produktionen.

”Vi har en rotation af folk, der bliver syge for produktionen af produktet. Rotationen garanterer, at vi altid har mindst en syg person tilgængelig til at hjælpe med at lave flere. Det er sådan processen virker,” fortæller han.

Vaev er startet op i København, men har planer om at tage skridtet videre til USA. Foto:Vaevtissue.com

Doktor: Det kan ikke anbefales

Mens Oliver fortæller, at Vaev ikke er nogen medicinsk virksomhed, men en helsevirksomhed, og derfor har de heller ikke nogen læger ansat. Det bør de måske have, for hvis man lytter til Doktor Sarah Jarvis, så mener hun bestemt ikke, at den danske opfindelse er en særlig god ide.

”Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at udsætte sig selv for forkølelse- eller influenzavira bevidst. Dit immunsystem gør et fantastisk job mod uvedkommende, uanset om det er virus eller baktier, og den reagerer godt på antistoffer,” lyder det fra doktoren.

Bloggeren Jennifer Willey blev tilsendt en lommetørklædet før det blev sat til salg, og hun kaldte det klamt, og tilføjede, at de cirka 530 kroner det koste, er en fuldstændig latterlig pris for et lommetørklæde.

Hvordan virker Vaev?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan det virker, når man får tilsendt et lommetørklæde fra Vaev, så er der herunder en lille guide til, hvad man skal gøre, når man har modtaget det.

  1. Fjern plastik fra beholderen.
  2. Rens dine hænder godt, før du kommer i kontakt med lommetørklædet.
  3. Fjern lommetørklædet fra æsken.
  4. Tør din næse og sikre dig, at det kommer i begge næsebor.
  5. Læg det tilbage i beholderen.
  6. Rens dine hænder, før du kommer i kontakt med dine øjne. 
    Læs også

    John bader og drikker dagligt tis: Jeg har aldrig været i bedre form

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip