Advarsel fra DMI: Risiko for voldsomt vejr

Foto: Shutterstock.com

Eftter en rigtig lun dag er det desværre blevet tid til en rigtig dårlig en af slagsen. DMi advarer mod voldsomt vejr, og flere steder i landet står det allerede ned i stænger.

Vi har haft et par ganske fornuftige dage, hvor der i går blev målt helt op til 20 grader, og der faldt stort set ikke en dråbe vand. I dag bliver desværre ikke lige sådan, da der både forventes masser af nedbør, og dårligt vejr.

DMI har således udsendt en varsel i dag for voldsomt vejr, hvilket de har gjort via Twitter. Klokken 21.10 i går aftes udsendte DMi et tweet, hvor de fortæller omvejret fra morgenstunden i dag.

Læs også

Dan Rachlin er på fræk slankekur: Får blowjob hvis han holder sig fra sukker

Det er her de skriver, at der er risiko for voldsomt vejr, og det går ud over den østlige del af Fyn og hele Sjælland.

DMI forventer, at der kommer en meget tæt tåge, som først forsvinder efter klokken 09.00 fra morgenstunden, og man skal derfor passe meget på, når man sætter sig ud bag rattet i sin bil.

Foruden den meget tætte tåge, så skulle der også falde en del regn i dag, hvor det primært er Jylland, det vil gå ud over.

Vejrudsigten for resten af ugen

I dag bliver der op til 15 grader, men der vil falde regn det meste af dagen, hvor det først vil klare op i løbet af eftermiddagen. Der forventes tåge mange steder, hvor det ser værst ud på Fyn og Sjælland fra morgenstunden.

Torsdag bliver desværre endnu en skyet dag, hvor der stedvis vil komme regn og byger. Temperaturen lyder på mellem 12 og 15 grader, mens der vil være svag vind det meste af dagen.

Fredag stiger temperaturen en smule, og vi kan være heldige at få 16 grader. Der vil være skyet det meste af dagen, og der vil til tider være regn og byger. Vinder bliver let til jævn omkring syd, men den tiltager i løbet af dagen.

Lørdag starter dagen ud med lidt eller nogen sol, hvor det især er den østlige del af landet, der vil mærke solens stråler. Der forventes mellem 12 til 15 grader.

Søndag vil det være mest skyet med regn flere steder. Temperaturen lyder på mellem 12 og 16 grader, hvor der vil være svag vind det meste af dagen. Om natten kommer der mere regn, og temperaturen vil lyde på mellem 7 og 10 grader.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip