Advarsel: ‘Kviksand’ på dansk strand. Ægtepar sank i til brystet

Hvis du skal en tur på stranden i det østjyske, så skal du passe på. I området ved Grenaa er der nemlig steder, hvor der en form for 'kviksand' der suger dig ned, når du går i det.

Du har formentlig set kviksand enten på film eller i computerspil. Sand der ser ufarligt ud, men som får dig til at synke, desto mere du bevæger dig.

I Danmark er det ikke et fænomen, man som sådan kender til, men alligevel er noget der minder om kviksand, begyndt at dukke op på en jysk strand. Det er Tv2 Østjylland der kan fortælle om, at flere personer indtil videre er gået ud i sandet i forbindelse med en tur på stranden, og derefter er de sunket dybt ned.

Læs også

DMI: Nu kan det blive op mod 21 grader flere dage i træk

Anette Frederiksen fra Grenaa er en af de indtil videre tre bekræftede personer, der har været så uheldig at synke ned i sandet. Hun gik sig en blot en tur på stranden med sin hund, og så begyndte hun pludselig at synke i.

“Det var voldsomt. Jeg sank i til knæene, og min lille hund sank også,” fortæller hun til Tv2 Østjylland.

Hunden kom op af sig selv, men desto mere Anette forsøgte at komme fri, desto længere sank hun i.

Ægtepar sank rigtig langt ned

Værre gik det dog til for et ægtepar, der var ude at gå ved stranden. Anette forsøgte ellers at råbe til dem og advare dem, men de hørte det ikke, og så var det deres tur til at ryge ned i sandet.

Modsat Anette der kun sank i til knæene, så gik det værre til for ægteparret, der var tæt på at få hovedet med under. De sank nemlig i til brystet.

“De blev simpelthen suget ned i sandet, fortalte hun mig. Det virkede som om, at det var en meget voldsom oplevelse for dem,” fortæller hun til Tv2 Østjylland.

Anette fortæller det til østjyske medie, at sandet så lidt fugtigt ud, men at hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig, at man ville synke i på den måde.

Kommunen har efterfølgende sat en afspærring op.

Læs også

Luksusfælden: Kenneth faldt om på grund af hans massive gæld

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip