Ægtepar spillede Lotto i årevis uden gevinst - ændrede taktik og vandt 7,5 millioner i lørdags

Et ægtepar fra Aalborg har vundet den helt store milliongevinst efter at have spillet i årevis.

Weekenden var lidt mere festlig end normalt for et gift par i 50'erne fra Nordjylland, der vandt den helt store gevinst i lørdags.

Et ægtepar fra Aalborg har vundet 7,5 millioner kroner i Lotto efter at have spillet de samme tal i årevis. 

Parret havde spillet de samme trækker uge efter uge i mange år, men op til trækningen lørdag ændrede de pludselig strategi - og det gav pote. 

- Vi har nogle rækker med fødselsdage og andre vigtige datoer. Men i forrige weekend var min kone inde og ændre lidt, så hun faktisk lod otte rækker være tilfældige. Og det var en af dem, vi vandt på, fortæller manden, som ønsker at være anonym. 

Han fortæller til Danske Spil, at han stadig er 'temmelig rundtosset' efter at have vundet de mange penge. Han blev vækket søndag morgen af sin kone, der råbte hans navn meget højt og bestemt. 

Læs også

Professor advarer: Derfor må du ikke varme pasta op igen

- Hun lød helt rystet, og hun plejer altså også at lade mig sove lidt længere, så jeg troede, at der havde været indbrud, eller at der lå to meter sne udenfor, fortæller han.

Det viste sig, at hans hustru havde modtaget en sms fra Danske Spil, hvor der stod, at de havde vundet 7.5 millioner kroner.

- Vi troede jo ikke, det kunne være rigtigt, så vi gik ind på nettet med det samme for at se tallene, og det var sørme os, der havde vundet, fortæller han. 

- Vi troede ikke, at det kunne være rigtigt, fortæller den ene glade vinder. 

Ægteparret sundede sig med kop stærk kaffe og ringede derefter ti deres to børn for at overbringe den glædelige nyhed. 

- Vi fik i første omgang en meget stille og rolig reaktion, men klokken var jo heller ikke engang otte, da vi ringede. Haha. Så de havde knap fået søvnen ud af øjnene. Men de blev selvfølgelig glade og kom da også på besøg senere om eftermiddagen. Her var der pyntet op i huset med flag og balloner og champagnen var sat på køl.

- Vores børnebørn er i en alder, hvor man er meget nysgerrige og forstår en masse ting, så vi lod som om, at festlighederne handlede om håndbold. Vi vil gerne gå stille med dørene og vil ikke risikere, at de uden at tænke over det kommer til at fortælle noget til nogen. Men de får naturligvis glæde af pengene gennem deres forældre, siger den heldige ægtemand fra Aalborg.

Læs også

Nordmand tog på stripklub i København: Næste dag fik han et chok

Det nordjyske par har endnu ikke bestemt sig for, hvad de mange penge skal bruges til, men de vil i hvert fald ikke sige deres job op.

Måske skal de have en ny bil.

- Og så aftalte vi i søndags, at den nære familie skal med ud at rejse, når min kone fylder 60 år i år. Det er jo fantastisk, at man har mulighed for at få sådan en oplevelse sammen.

Kæmper du med et stoppet toilet i hjemmet? Så har vi et godt tip, hvordan du løser problemet uden en svupper her.

Linse har hævet prisen for at skrive autografer til sine fans: Så meget tjener hun

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip