Nordmand tog på stripklub i København: Næste dag fik han et chok

Det blev en dyr tur til København for en norsk mand tilbage i maj.

En mand fra Norge vågnede til en voldsom regning efter en udflugt med vennerne til Danmark.

Da en nordmand tog til København med sine kammerater tilbage i maj måned, var det med en klar forventning om sjov og ballade og gang i gaden. Men turen endte med at blive alt andet end skæg.

Nordmanden tog nemlig på stripklub med sine venner i Indre By, og da han vågnede næste dag og kiggede på sin konto - formentlig med ondt i hovedet - var han ved at tabe kæben. Det skriver norske VG.

Der var trukket hele 41.000 kroner på hans kort, selvom han hårdnakket påstår, at han 'kun' spenderede 3.600 kroner på den frække klub.

Læs også

Linse har hævet prisen for at skrive autografer til sine fans: Så meget tjener hun

Men hverken banken eller det norske finansklagenævn tror på ham, når han siger, at fremmede må have afluret hans pinkode til betalingskortet på natklubben og derefter misbrugt det.

Banken registrerede i alt seks transaktioner mellem klokken 00.45 og 02.32 den pågældende nat, hvor der blev brugt lidt over 41.000 kroner. Derefter skete der yderligere 12 forsøg på at bruge kortet.

Banken tror ikke på mandens forklaring.

Nordmanden er helt sikker på, at nogen på stripklubben stjal hans kort, brugte det og lagde det tilbage i hans pung igen, inden han forlod stripklubben om natten.

I første omgang forklarede han, at han kun havde brugt omkring 300 danske kroner på natklubben, men senere erkendte han, at der nok nærmere var tale om 3.600 kroner. De skiftende forklaringer har fået banken til at tvivle på hans historie. 

Læs også

Populær amerikansk burgerkæde udvider i Danmark: Søger 140 nye medarbejdere

- Det er ikke sandsynligt, at nogen har formået at stjæle kortet, beholde det i flere timer og efterfølgende lægge det tilbage igen, før kortholderen forlod stedet, uden at kortholderen eller nogen af hans venner opdagede det, siger banken til VG.

Finansklagenævn stiller sig på samme måde undrende over for forklaringen fra manden og siger til VG, at det i sådanne sager er op til indehaveren af betalingkortet, som er blevet udsat for misbrug, at bevise svindlen. Og det har nordmanden altså ikke formået i dette tilfælde.

7 mænd afslører: Disse fejl begår kvinder altid under blowjob

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip