Amin Jensen stiller op for Nationalpartiet: Vil kæmpe for flere smil og færre frustrationer

Nils Würtzenfeld

354 uger siden

|

28/09/2017
Indland
Amin Jensen går ind i politik.
Amin Jensen går ind i politik.
Den kendte komiker og entertainer vil være lokalpolitiker og stiller nu op til kommunalvalget i Hvidovre for Nationalpartiet.

Dagens topnyheder

Stand-up-komiker og operasanger Amin Jensen har besluttet at gå ind i dansk politik.

Derfor har den folkekære entertainer valgt at stille op til kommunalvalget i Hvidovre Kommune for Nationalpartiet. Det skriver Ritzau torsdag.

Den kendte kandidat forklarer i en pressemeddelelse, at han blandt andet vil kæmpe for flere smil og færre frustrationer, ligesom han ser frem til at præge udviklingen i Hvidovre og være med til at gøre en forskel for borgerne.

- Jeg så gerne, at Hvidovre Kommune fik sin egen festuge, sin egen operafestival og en revy og i den grad få Hvidovre på landkortet for noget positivt, forklarer Amin Jensen i pressemeddelelsen.

En af komikerens mærkesager vil være at kæmpe for de borgere, der er dårligst stillede.

- Jeg vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side og en konsekvens, hvis ikke det sker. Den stemme vil jeg rejse, forklarer Amin Jensen.

Hos Nationalpartiet, der blev stiftet i 2014 og har siden forsøgt at blive opstillingsberettiget til Folketinget, glæder man sig over Amin Jensens ønske om at stille op for partiet.

- Han er et kreativt friskt pust, som er yderst tiltrængt i det politiske landskab i Hvidovre. Han har et drive og engagement og ikke mindst har han modet til at kalde en spade for en spade, siger formand for Nationalpartiet Kashif Ahmad, der selv er byrådsmedlem i Hvidovre

Tidligere har digteren Yahya Hassan forgæves stillet op til Folketinget på partiets vegne, men blev altså ikke valgt ind.

Nu skifter Frank Jensen mening: Byggeri på Amager Fælled skal flyttes