Anna Grue i voldsom ulykke

Skrevet af Kamille Isaksen

28/11/2023
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
En tilsyneladende hyggelig gåtur i det kolde vejr fik en dramatisk ende.

Mest læste i dag

En tilsyneladende hyggelig gåtur i det kolde vejr fik en dramatisk ende for den anerkendte danske forfatter Anna Grue, der endte på skadestuen med en brækket arm og en skadet finger.

Forfatteren delte selv historien om sin ulykkelige hændelse på sin Instagram-profil og beskrev, hvordan gåturen, der startede så positivt, pludselig tog en uventet drejning. 

Hun faldt og endte med ansigtet ned i asfalten efter at være snublet på en parkeringsplads.

I sin Instagram-opdatering delte Anna Grue, at flere end 20 biler passerede forbi hende uden at stoppe eller yde hjælp, hvilket efterlod hende alene og skadet på stedet. 

Trods skaden formåede hun at komme på benene og selv køre mod Holbæk, hvor hun afleverede sin hund og derefter tog en taxa til skadestuen.

"For fem uger med gips og skinne. FEM! Og så lige op til jul!" skrev Anne Grue videre, tydeligt skuffet over den kommende periode med begrænset bevægelighed og de forestående helligdage.

Selvom hun sluttede sin opdatering med et humoristisk indslag og en reference til H.C. Andersen, der udtrykte, at hun allerede lå ned, understregede forfatteren sin vedholdenhed på trods af ulykken.