Politiet troppede op med narkohunde: Snuppede flere elever på lokal skole

28/11/2023 14:13

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skolens ledelse har taget kontakt til forældrene til de implicerede elever og informeret SSP om situationen.

Mest læste i dag

Rygterne om hashhandel og -rygning på Bredagerskolen i Jelling førte mandag til en omfattende politiaktion med narkohunde, der blev sendt ud for at inspicere tre 9. klassers lokaler samt fællesområder, toiletter og cykelskuret.

Skolelederen informerede om baggrunden for politiaktionen via Aula, hvor det blev nævnt, at rygterne om hashforbrug på skolen var blevet bekymrende på baggrund af lugten af hash, spor på toiletterne og en rapport om hashsalg på skolen.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge mediet blev der fundet hash og diverse redskaber til hashrygning sammen med en kniv under politiaktionen. Politihundene markerede tre elever som mulige involverede i sagen.

Skolens ledelse har taget kontakt til forældrene til de implicerede elever og informeret SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi) om situationen.

Bredagerskolen har omkring 540 elever, og skoleleder Helle Vestergaard Madsen opfordrer forældrene til at tage en snak med deres børn om politiaktionen og dens konsekvenser.

Den pludselige politiaktion med narkohunde er et forsøg på at håndtere de alvorlige rygter omkring hash på skolen og skabe en tryg og sikker skolemiljø for eleverne.