Anni kørte kattekilling over: Blev pludselig kastet ud fra kørende bil

Foto: Shutterstock.com

Anni Bülow var vidne til en bizar hændelse, da hun kom kørende i sin bil omkring Hammel. Pludselig blev der kastet ikke bare en, men to kattekillinger ud af den forankørende bil, og hun kunne desværre kun undvige den ene.

Der kommer til at gå noget tid, før det går over - hvis det nogensinde går over - for Anni Bülow, der var involveret i en yderst ubehagelig og bizar hændelse på Skanderborgvej i mandags.

Anni kom kørende i sin bil mandag eftermiddag omkring 15.30-tiden langs Skanderborgvej i nærheden af Hammel. Her kørte der en sølvgrå stationcar foran hende, og pludselig blev der smidt noget ud af vinduet.

Læs også

Ægtepar var millimeter fra at falde 600 meter i autocamper

Det viste sig at være en lille grå kattekilling, der komme trillende hen ad vejen, og Anni Bülow nåede lige akkurat at dreje til venstre på vejen, så hun undgik at ramme den lille killing, der skreg højlydt.

“Min aircondition er i stykker, så jeg kørte med nedrullede vinduer og jeg kunne høre, at den skreg. I højre sidespejl så jeg, at den løb ind i græsset og forsvandt,” fortæller hun ifølge Midtjyllands Avis.

Killing nummer to var desværre ikke så heldig

Efter den bizarre oplevelse tænkte Anni, at hun gerne ville op forbi den sølvgrå stationcar, så hun kørte tættere på den. Det skulle hun desværre ikke have gjort, for pludselig blev der kastet endnu en killing ud af vinduet, og den kunne Anni desværre ikke nå at undvige.

“Jeg kan ikke nå at styre uden om killingen, så jeg kører den over med mit højre forhjul. Jeg kan mærke bumpet og råber med det samme 'NEJ NEJ NEJ”, fortæller hun ifølge B.T.

Da hun havde ramt den lille sorte killing, kørte hun straks ind på en rasteplads og stoppede. Her skulle hun lige sunde sig, hvorefter hun kørte tilbage til stedet hvor den første killing blev kastet ud, for at se, om den stadig var der. Den lykkedes det hende dog ikke at finde.

Anni Bülow ringede kort efter til Dansk Dyreværn, hvor hun fortalte om den væmmelige hændelse. De vurderede dog ikke, at politiet ville få noget ud af at tage sagen op, da Anni Bülow ikke havde synderlige informationer omkring den forankørende bil.

Hun var nemlig så chokeret over hændelsen, at hun slet ikke tænkte på at få skrevet nummerpladen ned fra bilen, så det eneste hun husker er, at det var en sølvgrå stationcar.

Læs også

Nyt studie: Katte opfører sig ligesom deres ejer

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip