Baby ville ud inden ankomst til hospitalet - betjente hjalp med fødslen midt i København

Barnet kom til verden med succes.

Nogle fødsler er bare lidt mere dramatiske og mindeværdige end andre, og dette må siges at være én af dem. Babyen ville ud med det samme, og der var ikke tid til at køre på hospitalet.

En patrulje fra Københavns Politi kom på en særpræget opgave lørdag aften, da de pludselig skulle hjælpe en baby til verden.

Den højgravide kvinde var gået i fødsel midt på gaden, og hun kunne ikke nå til hospitalet. Babyen ville ud med det samme, så betjentene måtte hjælpe med at bringe barnet sikkert til verden.

- Politiets opgaver er mangfoldige. Et par, hvor kvinden var højgravid, gik i fødsel før ankomst til hospitalet. Patrulje hjalp med fødslen, skrev Københavns Politi på Twitter i går aftes.

Københavns Politi fortæller til BT, at patruljen blev prajet på gaden og dirigeret over til den højgravide kvinde, som mente, at fødslen nærmede sig.

Betjentene ville i første omgang eskortere den gravide kvinde og hendes mand til hospitalet, men pludselig gik det stærkt, og der var ingen tid at spilde.

Barnet kom til verden med succes, og den lille familie har det godt. Poltiet ønsker ikke at oplyse, hvor i København den fine episode fandt sted.

 

Dagens Gossip