Bauhaus udsender advarsel: Kan ende med at koste kunderne tusindvis af kroner

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

11/06/2024
Indland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Bauhaus advarer nu deres kunder.

Dagens topnyheder

Om du mangler noget til hus, have eller noget helt tredje, så kan du ofte tage i Bauhaus og komme hjem, med lige det du mangler.

Men hvis du går en tur forbi Bauhaus' Facebookside bliver du mødt af en varsling.

"PAS PÅ!"

Sådan starter Bauhaus Vejles nyeste Facebook-opslag, som har til formål at advare byggemarkedet mange kunder mod et særligt svindelnummer.

På trods af, at advarslen er udsendt af det lokale varehus, så gør samtlige Bauhaus-kunder klogt i at læse med her, da fupnummeret, der er i omløb, kan koste uskyldige danskere mange tusinde kroner.

Sagen er den, at der i øjeblikket florerer falske Facebook-sider med Bauhaus' navn.

Facebook-profilerne kontakter uskyldige Bauhaus-kunder, der har deltaget i en af byggemarkedets konkurrencer:

"Der er falske Bauhaus Facebook-sider i omløb, som kontakter deltagere i vores seneste konkurrence og påstår, at de har vundet", skriver Bauhaus Vejle i advarslen.

Kan koste dig mange tusinde kroner

Varehuset skriver videre, at svindlerne ofte prøver at få fat i kreditkortoplysninger, som de vil bruge til at tømme din konto.

Bauhaus Vejle slår derfor også fast, at de aldrig ville bede om personlige oplysninger eller lignende:

"De falske profiler beder ofte om private oplysninger, kreditkortnumre eller at du skal trykke på links. Det vil vi aldrig gøre."

Til slut kommer de med en klar opfordring til, hvordan man skal reagere, såfremt man bliver bedt om at dele følsomme oplysninger med en Facebook-profil fra 'Bauhaus':

"Hvis du bliver kontaktet af en mistænkelig profil, som beder dog om private oplysninger eller lign., så anmeld den gerne. Tak!"

Du kan se det omtalte opslag herunder.