Bekræftet: Fie Laursen forsøgte at begå selvmord

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Boris Laursen har bekræftet, at hans søster - realitydeltageren Fie Laursen - forsøgte at begå selvmord i weekenden.

De fleste danskere kender efterhånden til Fie Laursen, der ofte har gjort sig bemærket i diverse realityprogrammer og sladderblade. I lørdags var det dog ved at gå helt galt for den unge dansker, der forsøgte at tage sit eget liv.

Fie Laursen lagde et opslag ud på sin instagram-profil, der i den grad lignede - og nu er bekræftet - som værende et selvmordsbrev. I brevet skriver hun slutteligt:

“Nu flyver jeg op til bedstefar, og så… ses vi en dag igen,”

Læs også

Fie Laursen udsat for hævnporno: Meget eksplicitte billeder delt

Opslaget skrev hun for to dage siden, og det fik rigtig mange fans til at blive nervøse. Nervøsiteten blev kun endnu større, da hendes egen bror, Boris Laursen, kommenterede på opslaget, at Fie var væk, og at de ledte efter hende.

Hun er nu indlagt på psykiatrisk

Heldigvis for familien og fans af Fie Laursen, er den unge pige nu i god behold, men det kunne let være gået anderledes til. Fie Laursen forsøgte nemlig lørdg at tage sit eget liv. Det bekræfter hendes bror.

Læs også

Drama efter awardshow: Fie Laursen hasteindlagt med ambulance

“Vi har valgt at opdatere jer, som er bekymrede, og som har vist støtte for Fie og vores familie. Fie forsøgte i går (lørdag red.) selvmord, i det der ikke var et råb om hjælp, da hun havde indtaget for mange pakker af medicin til det kan kaldes det,” lyder det fra Boris Laursen, der fortsætter:

“Fie var bevidstløs længe, men kom tilbage til os. Fie har været indlagt på hospitalet og er nu indlagt på psykiatrisk lukket afdeling, for at få hjælp mod selvmordstanker, og den smerte hun har inden i. Vi vil gerne sige tak til alle, som har vist kærlighed. Vi læser kommentarer op for Fie, som er positive, som hun smiler af,” slutter hendes bror Boris Laursen i en kommentar til Fie Laursen eget opslag på Instagram.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

I vejledningen om god presseskik opfordres medier til IKKE at skrive om selvmord og selvmordsforsøg. Medmindre en klar almen interesse kræver eller begrunder offentlig omtale.

Men henblik på, at Fie Laursen lagde et selvmordsbrev ud til sine 334.000 følgere, og hendes egen bror har bekræfet hendes tilstand, mente vi, at der var en klar almen interesse i videreformidle det.

Har du det svært i hverdagen, og går du måske med selvmordstanker eller kender du nogen der gør? Så skal du vide, at der er masser af hjælp at hente. Du kan gratis få hjælp og rådgivning hos Livlinien, som du kan kontakte telefonisk på 70 201 201 eller via deres hjemmeside www.Livlinien.dk

Læs også

 

.

Dagens Gossip