Blev fyret under corona-krisen: Nu er hun millionær

Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

En kvinde fra Nordsjælland mistede sit job, da Danmark lukkede ned som følge af coronavirussen. Nu er hun og hendes mand blevet millionærer.

En helt almindelig søndag morgen, tog en uventet drejning, da en kvinde fra Nordsjælland, startede dagen med at tjekke sin mail. ‘Tillykke, du har vundet en million’, stod der i en mail. Med ét blev kvinden lysvågen og måtte straks vise mailen til sin mand. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. 

“Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg så beskeden på min telefon, og prøvede at få styr på alle nullerne. Jeg viste også mailen til min mand, men han troede heller ikke på, hvad han så. Så vi måtte ind til computeren for at se på en større skærm. Det kunne bare ikke passe, at man kunne være så heldig,” fortæller kvinden, der ønsker at være anonym.

Havde ikke syv rigtige

Selvom parret ikke havde fanget de syv rigtige tal, så havde de alligevel vundet en million. Den var nemlig blevet på Danske Spils Millionærgaranti fra Lotto, hvor der hver uge bliver trukket lod om 2x1 million kroner.

Parret troede ikke på at det kunne passe og gentog igen og igen at ‘selvfølgelig har vi ikke vundet en million, vi vinder jo kun de der 50 kroner i ny og næ.’

Så selvom at parret har et PLUS-abonnement og det stod sort på hvidt at de havde 1.000.000 kr. På kontoen, så blev de nød til at have det bekræftet. De ringede derfor ind til Danske Spils kundeservice søndag formiddag, som med det samme kunne bekræfte at parret var blevet millionærer over natten.

Læs også

Nabo raser: Du ødelægger vores område

Var ved at få krampe af at smile så meget 

“Det var helt surrealistisk. Da vi lagde på, stod min mand og jeg bare og kiggede på hinanden og blev ved med at sige, at det måtte være løgn! Vi var med at få krampe i munden af at smile så meget,” lyder det.

Gevinsten landede på et tørt sted, i en svær tid. Kvinden blev nemlig opsagt fra sit arbejde, da Danmark lukkede ned. 

“Vi har klaret os okay, men der har selvfølgelig også været nogle udfordringer. Det er ikke helt nemt at finde nyt arbejde lige nu. Derfor er det rart at vide, at man har noget at give af, nu hvor fremtiden føles noget uforudsigelig. Det giver os en virkelig god ro at have vundet de penge”, siger hun. 

I første omgang har de nyslåede lotto-millionærer valgt at holde milliongevinsten for sig selv. De vil nemlig gerne lige se fremtiden an, så de ved hvordan jobsituationen ser ud.

“Vi vil selvfølgelig gerne forkæle vores børn, men det skal ikke være en forbrugsfest. Vi vil gerne på en ferie sammen med børnene og dele glæden med dem på den måde. Selvfølgelig vil vi også gerne skubbe gang i økonomien, men vi vil også være fornuftige og ikke bare bruge løs uden at tænke os om.” Fortæller parret. 

Læs også

Nu sker det: I dag træder nyt corona-tiltag i kraft

 

Dagens Gossip