To børn fra Hobro mistede livet efter fejl på fryseren

Presse-fotos.dk

Det er nu kommet frem, hvad der var årsagen til den brand, der kostede et søskendepar fra Hobro livet.

Den 24. maj var en rædselsdag for en familie i Hobro. Der udbrud pludselig brand i et hjem, og desværre så endte det med at koste et søskendepar på 11 år og 7 år livet.

Nu er det dog kommet frem, hvad der har været årsagen til dødsbranden.

Læs også

Derfor skal du altid lægge en mønt i fryseren, når du tager hjemmefra

Nordjyllands Politi skriver i dag i en pressemeddelelse, at de har lokaliseret brandens arnested til at være omkring en fryser, som der er blevet fundet en fejl på.

“Vi har lokaliseret brandens arnested til omkring denne fryser, som der blev fundet fejl på – og vi betragter sagen som en dybt tragisk ulykke” fastslår lederen af efterforskningen, politikommissær Lene Madsen, i pressemeddelelsen.

Branden opstod midt om natten, og da politi og redningsfolk ankom klokken 01.36 var branden så kraftig, at det var umuligt at komme ind i huset.

Moren til de to børn og dennes samlever nåede ud at huset i tiden, men børnene på 1. etage kunne de ikke få reddet ud på grund af den kraftige brand.

“De opdagede branden, og den var ret voldsom fra starten af. Moren og stedfaren forsøgte gentagne gange at redde børnene og forsøgte at komme til førstesalen. Det lykkedes ikke på grund af brandens rasen,” det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Læs også

Far finder sin datter letpåklædt ved siden af en fremmed mand - alle kan lære noget af hans reaktion