Bog & idé skipper gavepapiret: Det her bliver dine julegaver pakket ind i

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix.

Det er næsten slut med det traditionelle gavepapir hos Bog & idé.

Landets største boghandlerkæde satser på mere bæredygtig gaveindpakning og har derfor udviklet en løsning, som kan bruges igen og igen.

Læs også

Hundredvis af danskere fusker: Bliver opdaget i lufthavnen

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Bog & idé. 

I stedet for det traditionelle gavepapir vil kæden anvende sorte gavepose i et stofligt materiale, der lukkes med et bånd i toppen.

”Det genanvendelige aspekt ligger i posens udformning, som gør at den kan bruges flere gange og til flere formål - enten til at pakke andre gaver ind i, til opbevaring eller lignende. Traditionelt gavepapir og -bånd havner jo som regel bare i skraldespanden," forklarer adm. direktør i Bog & idé, Marianne Lyngby Pedersen.

I praksis er der tale om en sort gavepose i et stofligt materiale, der lukkes med et bånd i toppen. Foto: Bog & idé.

Det er gratis at få pakket sin gave ind i den genanvendelige gavepose. Kunderne har dog også mulighed for at købe gaveposerne separat i to forskellige størrelser. Det vil også stadig være muligt at få pakket sin gave ind i traditionelt gavepapir, oplyser Bog & idé.

Bliver en fordel til jul

Bog & idé forventer, at den nye gaveindpakningsløsning bliver en stor fordel i den travle julehandel, hvor mange kunder skal have deres køb pakket ind.

”Der er et stort tidsbesparende element i den nye løsning, som kommer kunderne til gode - især i den travle juletid, hvor vi pakker rigtig mange gaver ind,” lyder det fra Marianne Lyngby Pedersen.

Tidligere på året lancerede Bog & idé desuden en tilføjelse til kædens klik & hent-ordning, og i den forbindelse vil gaveposen også komme til sin ret, forklarer Marianne Lyngby Pedersen.

”Vi er begyndt at tilbyde indpakning på klik & hent-ordrer, så kunden kan bestille sine varer online og hente dem færdigindpakkede i den lokale Bog & idé-butik."

Læs også

Mette Blomsterberg skal skilles: “Det er ulykkeligt”