Bookmaker melder ud: Storfavorit til at vinde valget

Foto: Shutterstock

Nu melder bookmaker ud, at der allerede på dag 2, er én storfavorit til at indtage posten som statsminister.

Der er løbet meget vand i åen siden sidste Folketingsvalg, og valgkampen ser ud til at blive mere intens end nogensinde før. 

Man skal ikke mange dage tilbage, før der var dødt løb mellem rød og blå blok. 

Meget kan dog nå at ske, inden danskerne skal til stemmeurnerne den 1. november, og pege på den de ønsker til at varetage landet. 

Det er ingens næse gået forbi, at der er 3 kandidater til posten som statsminister, men nu viser helt nye odds, at den nuværende statsminister Mette Frederiksen er storfavorit. 

Hun giver kun indsatsen 1,85 gange igen, hvis man spiller på Danske Spil. Helt i bunden ligger formændene for partierne på yderfløjene, nemlig Morten Messerschmidt ( DF ) og Mai Villadsen ( EL ). De giver begge 300 gange indsatsen igen, hvis det lykkedes dem at indtage statsministerposten. 

Disse nye odds kommer i kølvandet på partilederdebatten i går aftes, hvor man allerede kunne mærke, at der blev gået til stålet. 

Derfor er én ting klokkeklar, og det er, at valgkampen bliver enorm intensiv. 

Om Mette Frederiksens favoritværdighed bærer frugt, må tiden vise. 

For hvad der sker i det kommende valgkamp kan ingen vide, men vælgerne er klar til at flytte sig, hvis der er en bedre lugt et andet sted i bageriet, hvilket igen understreger, at valgkampen bliver intens. 

Så selvom Mette Frederiksen er storfavorit, er der god grund til at følge med i den fire uger lange valgkamp, der startede i går. 

Husk at komme til stemmeurnerne den 1. november og giv dit besyv med til hvem der fremover skal styre landet.

 

 

Dagens Gossip