Burger King overrasker: 44 procent kan ikke smage forskel

Foto: Shutterstock.com

44 procent mener, at det ikke er til at smage forskel. Det giver Burger King motivation til at satse endnu mere på det plantebaserede.

Burger King lancerede deres plantebaserede Rebel Whopper i 2019. Den blev hurtigt en populær tilføjelse, men burgerkæden er ikke færdige med den plantebaserede rejse. Burgeren skifter nu navn til Plant-based Whopper, og kæden vil samtidig gøre det mere fleksibelt at vælge kødet fra. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Læs også

Casper Christensen afslører nyt om kommende Klovn-sæson

Nye tal fra burgerkæden viser, at den plantebaserede burger scorer lige så højt på smag som den traditionelle burger, og 44 % mener, at det ikke er til at smage forskel på den traditionel med kød og den plantebaserede burger.

Må ikke blive en lukket niche

Det giver Burger King motivation til at satse endnu mere på det plantebaserede, og derfor præsenterer kæden nu en opdateret version af den kødfri burger, der i samme ombæring får nyt navn, der skal gøre det endnu tydeligere, at der er tale om en plantebaseret burger. 

”Det nye navn er mere gennemsigtigt og viser tydeligt, hvad det er - en plantebaseret burger. I samme ombæring skifter vi også den traditionelle mayonnaise ud med en mayo uden æg. Det bliver også muligt at vælge den plantebaserede bøf i andre af vores burgere – f.eks. World Gourmet. Det er vigtigt at det ikke bliver en lukket lille niche, men et fleksibelt tilvalg til dem, der ønsker det,” siger Maria Oddbjörn, innovationsansvarlig i Burger King Danmark.

Hun bemærker også, at navnet vil gøre det nemmere for gæsterne at bestille uanset om det er i restauranten, i DriveThru eller som hjemmelevering. Den nye Plant-based Whopper er at finde i alle Burger Kings restauranter fra uge 7 og koster det samme som den klassiske Whopper.

Burger King lancerede deres plantebaserede Rebel Whopper i 2019. Den blev hurtigt en populær tilføjelse, men burgerkæden er ikke færdige med den plantebaserede rejse. Burgeren skifter nu navn til Plant-based Whopper. Foto: PR.

 

Læs også

Inger Støjberg afslører: Derfor følger jeg dem

 

 

 

Dagens Gossip