Casper Christensen akut indlagt: Nu er der uhyggelig nyt

Skrevet af Emil Martesen

10/12/2023
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Nu er der uhyggelig nyt.

Mest læste i dag

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at det så dagens lys, at klovn-skuespilleren Casper Christensen var gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie, der går under navnet ‘All Exclusive’. 

Og selvom Casper Christensen før har bidt sig fast på danskernes læber med et hav af fortrinlige projekter, så tog de evigt populære Casper Christensen og Mikael Bertelsen hele Danmark med storm, da det nye program rullede over skærmen. 

Men det var ikke altid alting var som det så ud på det populære Viaplay-program.

Under optagelserne til det nye samtaleprogram 'All Exclusive', oplevede den kendte danske komiker Casper Christensen nemlig et dramatisk øjeblik, der resulterede i en hastetur til hospitalet.

Sammen med Mikael Berthelsen var han i fuld gang med at filme programmet, da han pludselig blev ramt af voldsomme smerter.

Det løftede Casper Christensen selv sløret for i podcasten 'Casper ringer til Frank'.

Og nu er der nyt fra komikeren.

I et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet sætter han nu ord på episoden.

Casper Christensen, der er kendt for sin humor og karisma, oplevede pludselig en 'ekstrem smerte i maven'. Denne uventede hændelse skete midt i en dialog med Blachman, hvor Christensen bemærkede, at han havde brug for en pause:

"Jeg er nødt til at have en pause. Jeg har en ekstrem smerte i maven. Jeg ved ikke, hvad fanden der foregår. Det gør sindssygt ondt".

Og situationens alvor blev hurtigt tydelig, da det viste sig, at noget af hans tarm var røget ud og havde sat sig i klemme.

Thomas Blachman, der var gæst i programmet, beskrev situationen som en date, der 'ikke rigtig svinger'. Han bemærkede, hvordan Christensen "fader ud" under deres samtale, et tegn på den smerte og ubehag, som komikeren oplevede.

På sygehuset blev Christensen diagnosticeret med lyskebrok, en tilstand, der krævede øjeblikkelig medicinsk intervention. Han undgik operation, men situationen krævede, at lægerne fortsat holder øje med ham.

'All Exclusive' med Thomas Blachman afsnittet kan ses på Viaplay og TV3, søndag den 10. december kl 20.00.