Chok på dansk kostskole: Gemte 31 poser kokain på sit værelse

Poser med kokain. Det er ikke poserne fra pigens værelse - blot et genrefoto. Foto: Shutterstock.com.

31 pakker eller i alt 19,43 gram kokain blev gemt på et værelse, da eleverne på Bogø Kostskole blev sendt hjem på grund af Covid-19.

Eleverne på Bogø Kostskole blev, ligesom rigtig mange andre, sendt hjem på grund af Covid-19.

Det var et problem for en 17-årig pige. Hun havde nemlig 31 poser med knap 20 gram kokain liggende på sit værelse. For at hendes mor og søster ikke skulle finde poserne derhjemme lod hun dem blive på skolen under hjemsendelsen.

Læs også

Søren Brostrøm kommer med vigtig guide

Det skriver Sjællands Nyheder.

Den 27. marts vendte eleverne tilbage til skolen, og her opstod et problem.

Den 17-årige pige kunne nemlig ikke finde sin computer, og fik i den forbindelse hjælp af en lærer. Men det var ikke computeren, læreren fandt frem til.

Derimod opdagede han de mange poser med kokain, og eleven blev bortvist fra skolen. Herefter overtog politiet stofferne. 

Pigens forklaring: Det var ikke mit

Ifølge pigen, så var stofferne ikke hendes. Hun opbevarede dem for en veninde, indtil kokainen skulle sælges videre.

De to veninder havde indgået en aftale, der lød på, at den 17-årige ville få 50 procent af købsprisen, når det blev solgt videre, hvilket betød 200 kroner pr. pose. 

Den unge kostskoleelev er født i Danmark, men er ikke dansk statsborger, og derfor gik anklagemyndigheden efter en advarsel om udvisning, skiver Sjællands Nyheder.

Sådan endte det dog ikke. Den 17-årige tilstod, slap for advarslen og fik i stedet en fængselsdom på tre måneder, som dog er blevet gjort betinget. 

Hvis hun ikke begår noget strafbart inden for et år, vil hun derfor slippe for at afsone dommen.

Dog skal hun inden for et halvt år udføre 80 timers ulønnet samfundstjeneste - hun vil i den periode være under tilsyn af Kriminalforsorgen.

Læs også

DMI: Varsler farligt vejr for hele landet

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip