Chokeret Rasmus Tantholdt: Jeg har aldrig oplevet Jes være krænkende

Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix

Journalisten Rasmus Tantholt er til dagligt ven med Jes Dorph-Petersen, og han kan slet ikke genkende de ting, som den nu tidligere journalist er anklaget for.

Der sprængte noget af en bombe i går aftes, da det kom frem, at den folkekære tv-vært, Jes Dorph-Petersen var blevet fyret fra sit job hos TV2. Årsagen var, at Jes Dorph-Petersen angiveligt skulle have krænket to kvinder i henholdsvis 2001 og 2003.

Læs også

Bagedyst-vinder rejser skarp kritik mod programmet: “I har faktisk ødelagt det fuldstændigt for mig”

I den ene anklage skulle Jes Dorph angiveligt have tiltvunget sig sex med en kvindelig journalistpraktikant på TV2, mens han i den anden skulle have forsøgt en trekant med en anden praktikant og en mandlig kollega.

Nu melder en af Jes Dorphs tidligere kollegaer på banen, og han er meget overrasket over det, der er blevet sagt og skrevet.

Journalisten Rasmus Tantholt er privat venner med Jes Dorph, og han har aldrig oplevet den side af Jes, som han anklages for.

“Jes er min ven, og jeg har kendt ham fra jeg begyndte på TV2 for over 20 år. Jeg var ikke selv tilstede i forbindelse med de to omtalte episoder for 18 og 20 år siden, men jeg har tilbragt utallige timer med Jes både på og udenfor TV2', skriver Rasmus Tanthold i en SMS til Ekstra Bladet og fortsætter:

“Jeg har jeg aldrig oplevet Jes som hverken sexistisk eller krænkende, og derfor er jeg også meget overrasket over sagen, og at han på den baggrund ikke længere skal være på TV2,” lyder det fra journalisten.

Jes Dorph-Petersen har afvist alle anklagerne mod ham, og han fortæller i en stor artikel i Politiken, at han aldrig nogensinde skulle have tiltvunget sig sex med journalistpraktikanten.

Læs også

Disse sager fik Jes Dorph-Petersen fyret fra TV2

 

 

 

Dagens Gossip