Corona-udbrud vokser i dansk virksomhed

Foto: Shutterstock.com

Der er i øjeblikket et såkaldt mikroudbrud i Danmark, hvor en dansk virksomhed fortsætter med at bekræfte stigende tilfælde af coronavirus.

I løbet af de seneste par dage, er det kommet frem, at der er sket et udbrud med coronavirus på et Danish Crown-slagteri med beliggenhed i Ringsted.

Igen i dag er der så sket en stigning på i alt 12 personer, så der nu er bekræftet 44 smittede.

Læs også

Denne metode er meget effektiv mod coronavirus

Dette tal kan fortsat stige, eftersom 500 medarbejdere er blevet testet på slagteriet. De resterende svar på coronaprøvene venter fortsat, og derfor er der sandsynlighed for, at der i løbet af de næste par dage vil være yderligere smittede med coronavirus på slagteriet.

“Vi oplever heldigvis en mindre stigning end fra onsdag til torsdag, men vi mangler fortsat svar fra den helt store klynge af test, der er foretaget blandt vores medarbejdere,” lyder det fra Jens Hansen, der er pressechef hos Danish Crown til Ritzau.

I forbindelse med udbruddet har Danish Crown været nødsaget til at sende 100 medarbejdere fra slagteriet hjem,

Der kom først nys om udbruddet i søndags, da Danish Crown blev informeret om, at en ansat var blevet smittet med coronavirus. Siden søndag er der så kommet 44 bekræftede tilfælde af virussen på slagteriet.

Læs også

Chokerer politiet: Bilist 'gik' tur med sin hund i regnvejr

 

 

Dagens Gossip