Dårligt nyt til kunderne: Suspenderer lukrativ elaftale

Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

De nuværende omstændigheder gør at man må skride til handling, lyder det.

Energipriserne har i 2022 fået et voldsomt løft opad. Det har presset både virksomheder og private, som kunne se deres elregninger blive mere end fordoblet i nogle tilfælde.

Mange har i kølvandet på prisstigningerne fået en fastprisaftale på strømmen. Det betyder i praksis at man altid betaler den samme pris pr. kilowatt.

Læs også

Drama i Rema 1000: Har du set ham her?

Det har været en stor fordel i en tid, hvor prisen har kunne svinge mange kroner i løbet af bare en enkelt dag. Men det er nu slut, for energiselskabet SK Energi, der holder til i Slagelse, har nemlig suspenderet alle deres fastprisaftaler – både hos privatkunder og virksomheder.

Det er en beslutning, som er meget beklagelig, men desværre også ganske nødvendig, siger SK Energis administrerende direktør Henrik Birch til DR.

- Det er en højst usædvanlig situation, og jeg kan kun beklage dybt, at vi gør det. Men jeg mener, at vi er nødt til det, for vi ved ikke, hvad der sker den kommende vinter.

Han kan godt forstå, hvis nogle kunder føler sig snydt, da ideen med en fastprissaftale netop er at undgå uventede prisstigninger.

Men Henrik Birch håber dog samtidig, at kunderne har forståelse for den vanskelige og svære situation, som SK Energi ligesom sine kunder også står i.

De nye ændringer træder i kraft om 3 måneder, altså i begyndelsen af november måned.

Læs også

TV-udbyder med dårlig nyhed: Hæver prisen på din TV-pakke

 

Dagens Gossip