Dansk gymnasium evakueret: Elever hostede og fik det dårligt

18/04/2023 16:41

Mathias Madsen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nørrebro Gymnasium er for kort tid siden blevet evakueret.

Mest læste i dag

Det er ikke meget mere end én time siden, at Hovedstadens Beredskab rykkede ud med fuld udrykning til Nørrebro Gymnasium og evakuerede hele gymnasiet. 

Det skriver beredskabet selv på Twitter.

"[...] kører til eftersyn på gymnasium [...]. Der er evakuering i gang, og vi lander om lidt," lød det fra beredskabsafdelingen, som kunne afsløre, at udrykningen og evakueringen skyldtes en "kraftig lugt af noget ukendt."

Hvad det helt præcis var, der skabte denne lugt, er endnu uvidst, men ifølge Hovedstadens Beredskab er der i hvert fald ikke nogen fare på færde længere. 

I et nyt opslag har de nemlig for kort tid siden skrevet: "[...] så har vi ikke kunne konstatere noget på adressen. Vi forlader stedet igen."

"Vi har gennemgået det, og vi kan ikke konstatere, hvad det er," lød det ligeledes fra operationschef Martin Kjærsgaard, som har udtalt sig til pressen.

Ifølge beredskabsafdelingen kom ingen til skade, men Ekstra Bladet skriver, at elever begyndte at hoste og få det dårligt på gangene.

Det var årsagen til, at der blev slået alarm. 

Til mediet har operationschef Martin Kjærsgaard udtalt, at den ukendte lugt måske skyldes peberspray, men at det ikke kan fastslåes. Beredskabet anser hændelsen som afsluttet.