Dansk sportsstjerne anholdt i London: Forulempede kvinde og tissede på gulvet i fly

Foto: Shutterstock.com

Uanset hvor kendt man er, så kan man ikke tillade sig at opføre sig uanstændigt. Det var dog alligevel tilfældet for den 29-årige sportsstjerne, Thorbjørn Olesen, der blandt andet rejste sig op og tissede midt i gangen på flyet.

Der er en lille historik af danskere, der har det svært med at opføre sig ordentligt, når de er ombord på et fly. Således blev Ole Thestrup anholdt i 1988, da han havde opført sig yderst upassende ombord på et fly, og det samme var tilfældet med den danske model, Lykke May Andersen, der blev anholdt efter en lignende episode på et fly tilbage i 2006.

Nu er turen så kommet til en sportsstjerne, og denne gang er det Danmarks næstbedste golfspiller, Thorbjørn Olesen, der står for skud.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Ifølge det britiske aviser The Sun samt The Independent skriver i dag, at Thorbjørn Olesen er blevet anholdt af det britiske politi i London-lufthavnen Heathrow, da han har opført sig meget upassende ombord på et British Airways-fly.

Flyet havde kurs fra Memphis mod London, da danskeren netop havde været en tur i Memphis for at spille WGC-FedEx St. Jude Invitational. Turneringen blev vundet af af Brooks Koepka, mens Thorbjørn Olesen endte på en delt 27. plads som den bedste dansker.

Tissede på gulvet

Thorbjørn Olesen rejste sammen med sin ven, golfspilleren Ian Poulter, og det er blandt andet Poulters agent Paul Dunkley, der fortæller om, hvordan en alkoholpåvirket person opførte sig yderst uanstændigt. Denne person er således Thorbjørn Olesen.

Ifølge agenten skulle danskeren have råbt af både passagerer og personalet, inden Ian Poulter havde lagt sig imellem og beroliget danskeren. Da Poulter lagde sig til at sove, begyndte danskeren åbenbart igen, og denne gang skulle det have været meget værre.

“Han begyndte at overfuse personalet og nogle af passagerne, og derefter forsøgte han at lægge an på en af de kvindelige passagerer, før han rejste sig op og tissede midt på gangen,” lyder det fra en af passagerne ombord på flyet ifølge The Sun.

“Det var en chokerende opførsel. Det kunne man måske forvente hos et lavprisselskab, men ikke på førsteklasse hos BA,” fortæller vedkommende.

Ekstra Bladet har talt med Metropolitan Police i London, og de bekræfter, at de har anholdt en 29-årig mand, som er mistænkt for et seksuelt overfald, men at han efterfølgende er blevet løsladt igen.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

 

Dagens Gossip