De sidste to ugers feriepenge bliver udbetalt: Det sker dog tidligst her

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Der er udsigt til, at danskerne får udbetalt de resterende to ugers indefrosne feriepenge, mendet bliver ikke i år.

Indefrosne feriepenge har været et stort debatteret emne i 2020. De første tre ugers indefrosne feriepenge er dog blevet udbetalt. Det skete i oktober, men dermed resterer der fortsat to ugers indefrosne feriepenge, som der er flertal for at få udbetalt.

Læs også

Biker-Jens er blevet fyret

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard fortalte tidligere på måneden, at der ville blive indkaldt til forhandlinger med de andre partier i løbet af efteråret, og det er nu sket.

Peter Hummelgaard har således talt med de borgerlige partier, og de er blevet enige i, at de to ugers indefrosne feriepenge skal udbetales, men til gengæld er de uenige i, hvornår pengene skal udbetales.

“Vi ønsker at udbetale feriepengene, men timingen skal være rigtig i forhold til effekten på dansk økonomi,” lyder det fra Peter Hummelgaard til B.T.

Vil udbetalt kort før sommer

De Borgerlige partier havde gerne set, at det var sket allerede inden julehandlen, men det kommer ikke til at ske. I stedet ønsker de, at pengene skal udbetales så snart det er muligt, og det vil være i marts.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver tilfældet, da beskæftigelsesministeren i stedet mener, at det vil give mere mening i april eller maj.

“Måske er april eller maj det bedste tidspunkt at udbetale de sidste feriepenge i forhold til, hvornår det gavner dansk økonomi bedst. Set i det lys er det vigtigt og nyttigt at holde noget krudt tørt,” lyder det fra Peter Hummelgaard.

Hvornår mener du, at de resterende to ugers indefrosne feriepenge bør udbetales?

Læs også

Bilka foretager ny ændring

 

 

 

Dagens Gossip