Desperat Niels beder om hjælp på Den Blå Avis: 'Pludselig havde jeg to Hästens-senge'

21/09/2017 13:15

Nils Würtzenfeld

Indland
Niels Christensen forsøger desperat at komme af med sin spritnye seng. Foto: Niels Christensen
Niels Christensen forsøger desperat at komme af med sin spritnye seng. Foto: Niels Christensen
En seng af hestehår, et genoptaget parforhold samt frygten for astma har kostet en uheldig midtjyde 120.000 kroner. Nu forsøger han at sælge sin luksusseng, der gemmer på en skør historie.

Mest læste i dag

Da Niels Christensen og hans kæreste tidligere på året valgte at trække stikket til deres forhold og gå hver til sit, anede han ikke, at denne beslutning skulle komme til at koste ham 120.000 kroner.

Men det gjorde det. For én ting var, at skulle undvære kæresten - noget andet var, at skulle undvære hendes seng. Det kunne han simpelthen ikke. 

Ekskæresten var nemlig indehaver af en luksusseng fra Hästens, som Niels Christensen hurtigt fandt ud af, at han ikke kunne leve uden. Det fortæller han til DBA Guide.

Den hundedyre seng var nemlig ikke bare en drøm at sove i - det var også en mirakelseng, som ifølge eget udsagn kurerede ham for astma og allergi.

Derfor betød bruddet, at 54-årige Niels Christensen fra Herning straks drog ud for at investere i den samme seng.

Det skulle dog vise sig at blive en dyr fornøjelse. For en tilsvarende vidunderseng kostede nemlig den nyudklækkede ungkarl intet mindre end 120.000 kroner.

Tingene skulle dog vise sig at blive endnu mere komplicerede for den midtjyske senge-feinsmecker.

En uge efter at Niels Christensen havde modtaget sin nye drømmeseng, fandt han og kæresten nemlig sammen igen.

Han nåede kun at bruge sengen i en uge. Foto: Niels Christensen

En lykkelig beslutning, der dog medførte det ulykkelig faktum, at Niels Christensen netop havde brugt 120.000 kroner til ingen verdens nytte.

- Så står man pludselig med to senge til 120.000 kroner, griner Niels til DBA Guide.

Derfor har den frustrerede sengeejer nu valgt at sætte den spritnye luksusseng til salg på Den Blå Avis, som oplyser, at sengen er den dyreste, der nogensinde har været til salg på det digitale annoncemarked.

Velvidende at de færreste mennesker dog har råd til en 120.000-kroners seng, har Niels Christensen valgt at sænke prisen til 'kun' 78.000 kroner.

For de penge får man til gengæld også en seng, der ifølge ejermanden kan udrette mirakler. 

- Sengen er bærerdygtigt produceret og lavet af rene naturprodukter. Den er bygget op omkring organiske materialer og består blandt andet af hør, uld, bomuld og ikke mindst krøluld af hestehår, forklarer herninggenseren til DBA Guide og fortsætter:

- Efter at have sovet i sengen i lidt tid forsvandt min astma og allergi. Jeg var slet ikke klar over, at en seng kunne betyde så meget, lyder det.

Og skulle man ligesom Niels Christensen lider af allergier, så kan et køb af sengen faktisk tjene sig selv hjem over en årrække.

For udover at kurrere Niels Christensen for hans astma og allergi, så har den også sparer ham for 10.000 kroner om året i medicinomkostninger.

Den dobbelte sengeejer forsikrer, at han og kærestens forhold denne gang nok skal holde, men skulle det utænkelig ske, at de atter går fra hinanden, så er han ikke i tvivl om, at han igen vil rende ud og bruge svimlende 120.000 kroner på en Hästens Auroria-seng.

Som ny. Foto: Niels Christensen

- Men det tror jeg nu ikke, vi gør. Lige nu er vi nemlig i gang med at bygge hus sammen, så jeg skulle nok mene, at så er forholdet da vist ret seriøst, griner han.
 
Samtidig afslører han, at der i løbet af de to måneder, sengen har været til salg, har været to fremvisninger på det bløde blå-og-hvid-ternet møbel, og at han har fået utallige (under)bud.
 
- Folk, der oprigtig er interesseret i sengen, har enten forældre, der har haft en seng magen til, eller også ejer de selv en billigere Hästen-seng, fortæller han til DBA Guide.

Skulle du være interesseret i at købe Niels Christensens dyre seng, så kan du finde salgsannoncen lige her.

Læs også: Kvinde bad nettet om hjælp til at fjerne mand i baggrunden fra forlovelsesfoto - det fortrød hun hurtigt