Det har givet anledning til bekymring: Nu deler han ærlige ord om Jonas Vingegaard bag facaden

Skrevet af Emil Martesen

12 uger siden

|

19/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu deler han ærlige ord om Jonas Vingegaard bag facaden.

Dagens topnyheder

Den amerikanske cykelstjerne har fået en helt ny rolle hos Team Visma - Lease a Bike.

Det kommer i kølvandet på, at han sidste år formåede at blive samlet vinder i Vuelta a España.

Det var hans første Grand Tour-sejr, hvilket satte gang i rygter om, at dynamikken på det hollandske hold kunne ændre sig. Der har tilmed været rygter om, at han gerne vil være kaptajn sammen med Jonas Vingegaard til Tour de France i år.

Selvom det er en stor drøm for Sepp Kuss at vinde Tour de France, så er der ikke nogen tvivl om, at Jonas Vingegaard stadig er chefen.

Det er en af grundene til, at de mange rygter ikke har påvirket forholdet mellem de to cykelstjerner. Tværtimod mener den amerikanske stjerne, at de faktisk er tættere end nogensinde. Det fortæller han om i et interview med B.T:

"Man skal altid adskille sportspersonligheden fra hverdagsmennesket. Men de oplevelser, vi har fået sammen, har givet mig en bedre idé om, hvem Jonas er som menneske. Og det, tror jeg, knytter os tættere sammen", siger han.

Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at Sepp Kuss kommer til at hjælpe Jonas Vingegaard efter bedste evne, når de sammen skal køre Tour de France til sommer.

Det er da også svært at komme udenom, at den danske stjerne har en tjeneste eller to til gode. Sidste år havde han en god chance for at vinde Vuelta a España, men han valgte at ofre sine egne ambitioner til fordel for Sepp Kuss.

Havde han ikke gjort dette, er det meget sandsynligt, at han havde stået øverst på podiet efter sidste etape. I stedet var det Sepp Kuss, der fik lov til at gøre dette.