Det her skal du tale med din date om

Foto: Katja Bamberger Bro

Dagens.dk har fundet det sikre kort – eller rettere 49 sikre kort til en sjov DATE NIGHT i byen, nu hvor alle restriktioner som følge af Covid-19 er blevet ophævet og vi igen kan gå på bar og diskotek.

Under lock down steg salget af puslespil helt vildt, men det bliver næppe dem, vi hiver frem, når kulturlivet igen åbner op. Nu bliver der brug for en anden type spil: samtalespil! For nu skal vi igen ud og møde nye mennesker eller ses med vores gamle venner.

Uanset hvem vi mødes med, vil vi gerne have en sjov aften og det er her, de nye samtalekort fra Small Talk Big Questions: DATE NIGHT kommer i spil, for de er blandt andet lavet i samarbejde med en af Danmarks bedste komikere, Christian Fuhlendorff.

’Hvad er den pinligste historie en af dine venner, har fortalt?’

Tilblivelsen af den nye udgave af Small Talk Date Night blev filmet under udarbejdelsen, da komiker Christian Fuhlendorff, animationsinstruktør Jacob Ley og founder af Small Talk Big Questions Katja Bamberger Bro mødtes og brainstormede løs. 

Christian fandt på spørgsmålet ’ Hvad er den pinligste historie en af dine venner, har fortalt?’ Det fik Katja og Jacob til at skraldgrine. ’Det er en stående joke i amerikanske TV-serier, at man altid pakker sine egne pinlige historier ind, som ’noget der skete for en ven’, så det var bare et fedt spørgsmål at tage med i denne udgave af Small Talk’ fortæller Katja Bamberger Bro, som med denne udgave har udgivet sin 10. version af spillet på bare 3,5 år.

Foto: Katja Bamberger Bro

I alt har hun i denne periode lavet over 725 spørgsmål og af de 49 spørgsmål, som er i DATE NIGHT, har hun også lavet størstedelen, for som hun siger, så taler kvinder som regel lidt mere end mænd… Dog er Christian Fuhlendorff en undtagelse her, siger han selv.

Brudstykker af optagelserne fra brainstormmødet vil blive vist løbende på Instagram i forbindelse med lanceringen – både på Katjas Instagram profil: @katjabbbro og på @smalltalkbigquestions så følg med, hvis du vil se, hvordan spørgsmålene blev til.

Hvad ville du kunne tale om i en halv time uden forberedelse?

’Jacobs spørgsmål: ’Hvad ville du kunne tale om i en halv time uden forberedelse?’ har jeg tænkt meget over’ siger Katja Bamberger Bro, som har været rigtig glad for at få input fra Jacob og Christian og give spillet maskulin energi.

’Det gode ved Small Talk Big Questions er, at der ikke er nogle regler og at man ikke kan svare forkert, fordi man svarer for sig selv. Jeg tester altid spørgsmålene inden, jeg tager dem med i en udgave. Hvis jeg selv skulle svare på spørgsmålet om, hvad jeg kunne tale om uden forberedelser, ville jeg sige Small Talk, for jeg er helt utrolig stolt over, hvad det lille spil kan og den samtalerejse, jeg er på’ siger Katja, som blandt andet også har udgivet en Small Talk Big Questions lavet i samarbejde med Julemærkehjemmene i Danmark.

Fakta boks

Small Talk - Big Questions® Datenight har 49 forskellige spørgsmål og er designet til at passe perfekt i tasken eller i lommen, men kan også sættes på middagsbordet derhjemme som et nyt, sjovt indslag. Datenight sælges over hele Danmark og koster kun 99,95 kr.

Her i landet kan det blandt andet købes hos online spilforhandleren Nordisk Spil.

 

 

Dagens Gossip