Din sommerdressing kan være uegnet til menneskeføde

Det er weekend om lidt, og for mange betyder det, at kuglegrillen bliver rullet frem på terassen eller altanen. Skal du have salat med dressing som tilbehør til sommermenuen, kan det dog være en ide at tjekke, om du har købt Thousand Island dressing af mærket ”First Price”. Den kan nemlig blive gammelt før tid.

- Dagrofa/SuperGros har konstateret, at nogle af flaskerne med dette produkt gærer, skriver Fødevarestyrelsen i en advarende pressemeddelelse.

- Flaskerne er solgt i butikkerne Meny, Spar, Kiwi, Min Købmand, Letkøb samt i kiosker og købmænd uden for de nævnte kæder, uddyber styrelsen.

Nærmere betegnet skal du smide følgende vare ud eller aflevere den tilbage til butikken, hvor den er købt:

Thousand Island dressing, Nettoindhold: 425 g
, Emballagetype: Plastflaske
, Mindst holdbar til dato: 4/3-2016
EAN stregkode: 7311041074954

OPDATERERET: Fødevarestyrelsen udsendte omkring klokken 18 en opdateret afvarsel, der understreger, at afvarslen også gælder produkter, der er solgt i Rema1000 butikker. Mere præcist varen: Thousand Island dressing, Nettoindhold: 400 g, Mindst holdbar til dato: 15/10-2015, EAN stregkode: 570583000486

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip